Isabel Pantoja anuncia el seu retorn sota l'atenta mirada d'Hisenda

L'artista estrenarà el seu pròxim videoclip el 14 de febrer

El 2020 és l'any dels projectes per Isabel Pantoja perquè no només torna amb nova música sinó que també formarà part del jurat del nou programa de Telecinco 'Idol Kids'. El nou disc de la 'tonadillera' es publicarà la pròxima tardor però el primer single i videoclip veuran la llum el pròxim 14 de febrer.

'Enamórate' estarà present a les plataformes digitals, tal com ha anunciat l'artista a través d'un vídeo publicat a Instagram. Amb aquest nou treball, l'artista acumula més de 30 àlbums publicats, a més de diversos discs d'or i platí.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Os traigo novedades

A post shared by ISABEL PANTOJA (@isabel_pantoja_martin) on

Hisenda estarà molt atenta del 2020 d'Isabel Pantoja

Amb tots aquests nous projectes Isabel Pantoja tornarà als escenaris i al plató televisiu molt aviat motiu pel qual l'artista rebrà molts diners. Un sou que destinarà a solucionar el gran deute que té amb Hisenda. Malgrat que els seus problemes amb la justícia són cosa del passat, la 'tonadillera' encara arrossega un seguit de deutes que ha anat solucionant amb els diners que ha cobrat per la seva participació a 'Supervivientes'.

No obstant això, els fans d'Isabel Pantoja estan impacients per veure el nou videoclip de la cançó 'Enamórate', composta per Juan Gabriel i amb la producció artística de Luis Cobos. L'artista està molt implicada en aquest nou projecte on també ha volgut canviar la seva imatge, quelcom que va generar renou entre els seus seguidors. L'estrena serà el pròxim 14 de febrer, coincidint amb Sant Valentí, i després de l'estrena, Isabel Pantoja tornarà als escenaris amb un concert el 6 de març al WiZink Center de Madrid.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari