Sergio Ramos sorprèn amb uns nous retocs estètics a la cara

Una fotografia penjada a les xarxes confirmaria que ha passat pel quiròfan

Sergio Ramos en el photocall de la premiere del seu documental
Sergio Ramos s'ha sotmès a diversos retocs estètics | Catalunya Diari

Sergio Ramos acostuma a ser tan protagonista als mitjans de comunicació per la seva vida privada com per la seva carrera esportiva. Un cop s'ha conegut que serà pare per quarta vegada, el capità madridista tornar a ser notícia perquè s'ha fet uns retocs estètics.  

Ramos hauria tornat a passar pel quiròfan per millorar el seu aspecte físic. D'ençà que és jugador blanc, l'any 2005, ha patit molts canvis, no només en el seu rostre, sinó també en el seu cos, cada vegada més musculat i tatuat.   

S'hauria injectat botox

La seva nova cara es podria apreciar en les seves darreres fotografies a Instagram. No només se'l pot veure amb un nou pentinat, sinó que es veuen ostensibles canvis al seu rostre. «Observant detingudament les fotos veiem que s'han suavitzat les línies d'expressió de la mirada i el front, incloent-hi l'entrecella i les potes de gall», explica el cirurgià Luís López Tallaj a Ok Diario. «S'ha sotmès a un tractament de toxina botulínica», el més conegut com a botox, conclou. 

A més, el cirurgià explica que es pot veure «major projecció dels pòmuls i atenuació del solc nasolabial». Així sembla que també s'hauria aplicat a la zona àcid hialurònic, sotmetent-se amb èxit a dos tractaments que «han rejovenit subtilment el seu rostre».  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A por una semana de más retos. ¡Vamos! Looking at the challenges ahead. Let's do this! #HalaMadrid Getty

Una publicación compartida por Sergio Ramos (@sergioramos) el

Ja es va retocar dos cops el nas

Aquesta no era la primera vegada que Ramos decidia sotmetre's a certs retocs per millorar el seu físic. Ja l'any 2007 va aprofitar que es va trencar el nas a un partit per operar-se reduir el seu septe nasal i afinar la punta del nas. Deu anys després, va haver de tornar a operar-se per recompondre el septe, ja que se'l va tornar a trencar. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari