Pilar Rubio durant un esdeveniment a Madrid el 22 de gener de 2020

Pilar Rubio sorprèn amb un 'look' molt extravagant

La col·laboradora de 'El Hormiguero' ha volgut mostrar una nova tendència que ha creat divisió a les xarxes

Pilar Rubio està d’actualitat pel seu quart embaràs, un quart fill o filla que s’unirà d'aquí a uns mesos a la seva família nombrosa, formada al costat del futbolista Sergio Ramos. La col·laboradora de ‘El Hormiguero’ però, també ha esdevingut notícia pel seu últim ‘look’ arran de la seva secció al programa d’Antena 3, on va presentar les últimes tendències en moda,  unes tendències que són una mica estrafolàries.

 

Pilar Rubio s'anima amb un dels estilismes

Així doncs, la dona de Sergio Ramos va mostrar uns estilismes molt extravagants i quasi de pel·lícula, d’un gust una mica fora de lloc. A ella però, li han agradat tant que s'ha animat a provar un dels estilismes que li ha cridat més l’atenció i que ha provocat més polèmica:  un pegat negre a l'ull que Pilar Rubio ha decidit mostrar en una fotografia a les xarxes socials.

 

El més destacat del pegat en qüestió, és que està plagat de punxes afilades i metàl·liques, que li donen un toc rebel i que, tot s'ha de dir, fan una mica de por. «Ahir a ‘El Hormiguero’ vam parlar de les últimes tendències vistes a les catifes vermelles i a les passarel·les, i aquesta és una de les meves preferides. La ratlla del cabell decorada amb brillants i el pegat a l’ull. Què us sembla?», preguntava la col·laboradora als seus seguidors.

 

  

La reacció dels seus seguidors a aquest nou estilisme però, ha estat de tots colors, des de qualificar el nou ‘look’ de  «falta de respecte» i «horrible», a altres fans de Pilar Rubio que se l’han pres positivament, afirmant: «Et queda genial», «és un estil molt elegant i original».

També et pot interessar...