El gran ensurt que s'ha emportat la princesa Elionor al Congrés

L'acte d'obertura de les corts va deixar diverses anècdotes, entre elles una que va preocupar a Elionor

L'acte d'obertura de les Corts Generals, celebrat aquesta setmana per donar inici a la XIV legislatura, va deixar moltes anècdotes i curiositats, més enllà del que van poder captar les càmeres i micròfons dels múltiples mitjans de comunicació que van cobrir informativament aquest esdeveniment.

Els reis d'Espanya i les seves filles van presidir un acte solemne on hi va haver de tot: des d'absències, les dels cinc partits sobiranistes (ERC, JxCat, EH Bildu, CUP i BNG) que no van assistir a l'acte, als aplaudiments dels diputats i membres de govern, passant per discussions i ensopegades, una de les quals va preocupar a Elionor.

L'incident que va preocupar a la princesa Elionor

Un dels moments més preocupants que es van poder viure després de la desfilada, i segons detalla 'Huffington Post', és la caiguda d'algun dels assistents a l'acte per les escales d'accés al besamans. Una de les que pitjor parada va sortir de la desafortunada caiguda va ser l'exministra de medi ambient socialista, Cristina Narbona, que va patir un trencament de lligaments. El moment va deixar preocupats a alguns dels que van veure l'accident, entre ells la princesa Elionor, que es va interessar per l'estat de salut de l'exministra.

Altre cop, la família reial es va convertir en protagonista absoluta de la cerimònia. Pel seu paper essencial en l'obertura de la legislatura però també per la nova mostra d'elegància de la reina Letícia i pel discret i solvent paper de la princesa Elionor i la infanta Sofia, un repte davant les càmeres que van passar amb nota.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari