La reina Letícia no pot més: «Felip, s’ha acabat»

Nou menyspreu polític envers la princesa Elionor i la infanta Sofia

La reina Letícia ha notat des del primer moment les dificultats que provoquen tenir un govern format en part per membres de Podemos. En el primer acte oficial després de la presa de possessió dels nous ministres, la reina va trobar-se cara a cara amb el fet que Irene Montero no es presentava a un acte sobre violència de gènere i deixava Letícia amb el ministre de Sanitat del PSOE, Salvador Illa.

Nou menyspreu de Podemos, ara amb Elionor i Sofia

En aquell moment, segons recullen diversos mitjans de comunicació, la reina Letícia no va dubtar en demostrar el seu enuig, tot i que ho va fer en privat, perquè no era lògic que Montero s’absentés. Tanmateix, aquest dilluns s’ha produït quelcom que podria provocar una reacció definitiva en l’acte d’apertura de les Corts, on ha acudit la Família Reial al complet, és a dir, el rei Felip ha estat acompanyat per la reina Letícia i les seves filles, la princesa Elionor i la infanta Sofia, fet que també ha provocat algunes crítiques perquè no han assistit a l’escola.

La qüestió és que la Família Reial ha saludat diversos membres del Congrés i del Senat, però quan era el torn de Pablo Echenique, de Podemos, aquest ha saludat el rei i la reina, però no a la princesa, que s’ha quedat amb la mà estesa, ni a la infanta. Un desvergonyiment que no ha passat desapercebut i s’ha sumat al de Montero, posant més llenya al foc i provocant que, segons algunes fonts, la reina Letícia hagi comunicat al rei Felip que això no pot repetir-se de nou i que els menyspreus polítics a la Família Reial han d’acabar.

Són molts els usuaris que han criticat l’acció a través de les xarxes socials. I és que al vídeo es pot veure com Pablo Echenique no s’atura més d’un segon per agafar la mà de Felip i de Letícia i passa de llarg la princesa, que es queda amb la mà estirada i cara de sorpresa, i també ignora la infanta, mentre el rei mira cap una altra banda i la reina segueix amb la mirada el moviment i la mà estirada se la seva filla, amb un empipament evident. Ara caldrà esperar si hi ha reacció per part de Zarzuela d’avant d’aquest fet.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari