La reina Letícia rep una nova punyalada per l'aparició d'ahir

El fill de la duquessa d'Alba afirma que la reina és poc natural

Cayetano Martínez de Irujo ha criticat l'actitud de la reina durant la sessió d'apertura de les corts, presidida pels reis Felip i Letícia i marcada pel discurs del monarca. El germà d'Eugenia Martínez ha volgut posar en relleu el comportament de Letícia en un dia tan important com el d'ahir: «La reina s'ha de relaxar una mica i també adaptar-se a la naturalitat del rei», va assegurar Cayetano. El genet ha dubtat que les formes de la reina fossin les adequades.

Elogis per Felip

Per Felip, en canvi, ha tingut bones paraules: «Crec que Felip ha demostrat, d'ençà que va prendre possessió, que s'ha adaptat a tots els temps de forma impecable. Per mi ha fet una tasca magnífica des que ha començat. Això demostra que la monarquia està absolutament adaptada al sistema que s'està modernitzant», reconeix el fill de la duquessa d'Alba. Per a Cayetano, la reina té aires de superioritat i una actitud poc natural, petits gestos que no li acaben d'agradar.

Seguint l'actualitat política

D'altra banda, Cayetano està molt pendent de l'actualitat política, i tal com ha reconegut creu que «la intel·ligència política, com li diuen, haurà d'adaptar-se. Primer ser respectuosa i, segon, adaptar-se als nous temps i donar-se'n compte que tenim un sistema que funciona, que ha funcionat bé i que segueix funcionant bé», afegeix, fent referència al govern de coalició.

Després de dedicar aquestes sorprenents paraules a Letícia, Cayetano ha criticat l'últim gest de VOX, el polèmic vídeo d'Ortega Smith disparant una arma. «Crec que és un acte provocat, fora de lloc. Hi ha molt mal exemple per part dels que haurien de donar exemple en aquesta societat», assegura.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari