La 'bomba' de Belén Esteban que podria amagar a casa seva aquests dies

La col·laboradora de 'Sálvame' podria sorprendre amb la notícia

Belén Esteban al programa 'GH VIP' el 4 de novembre del 2019
Belén Esteban podria estar a punt de donar una bomba informativa | GTRES

El passat cap de setmana moria, de forma sobtada, Fran Álvarez, l'exmarit de Belén Esteban, quelcom que convertida, indirectament, al conegut rostre televisiu de Telecinco en protagonista. Després que la notícia es fes pública, la pista de la col·laboradora de 'Sálvame' es va perdre per complet, ja que només es va deixar veure el passat dilluns, 10 de febrer, visitant el tanatori.

Belén no ha tornat a fer cap aparició i tampoc ha assistit als programes de 'Sálvame' on tothom espera que la 'princesa del poble' reaccioni sobre la trista notícia de la mort de la persona amb qui va conviure quasi 10 anys i que, durant aquell període, es va convertir en un pare per la seva filla Andrea.

Belén Esteban podria estar a punt de revelar una bona notícia

La mort de Fran, sens dubte, ha estat un cop dur per ella. No obstant això, durant aquests últims dies diversos mitjans s'han fet ressò d'una teoria, una mica desgavellada, sobre el motiu pel qual Belén gairebé no ha sortit de casa. Ella mateixa reconeixia, fa mesos, que el 2020 és un any que té marcat en vermell per poder tornar a ser mare

La col·laboradora de 'Sálvame' estaria encantada de tenir una altra nena i donar-li una germana a Andrea. De fet, diversos mitjans donaven a entendre que Esteban estaria embarassada des de finals del 2019. Segons aquesta teoria, Belén volia anunciar el seu embaràs abans que aquest fos més evident però la inesperada mort de Fran l'hauria deixat molt tocada. Tot i que els rumors d'un possible embaràs cada cop van agafant més força, queda esperar que Belén confirmi o desmenteixi si Andrea tindrà pròximament un germanet o una germaneta.

També et pot interessar...


Comentaris
adelaida
belen,me gustaria .que continuares ,con el comportamiento que as tenido con la muerte de tuex .e,p,d,asi haras callar muchas bocas.Te quiero belen y sigue como ahora

envia el comentari