La decisió incomprensible de Kiko Rivera després de la mort de la sogra

Un vídeo del DJ ballant a les xarxes ha provocat la polèmica

Kiko Rivera en una imatge d'arxiu
Kiko Rivera s'ha recuperat molt ràpidament de la mort de la seva sogra | Instagram

Kiko Rivera torna a 'liar-la' i ser notícia i no per bé. Tan sols 7 dies després de la mort de la mare de la seva parella Irene RosalesKiko ha decidit que ja ha passat la pena i que pot començar a passar-s'ho pipa després d'enterrar la seva sogra presentant el seu nou tema musical, i no ho ha fet de qualsevol manera, sinó marcant-se un ball que no ha deixat ningú indiferent, ja que a jutjar per les imatges, no se’l veia gens afectat.

 

Kiko presenta 'Tuboescape' entre crítiques

El tema s’anomena ‘Tuboescape’ i ja l’ha començat a promocionar a la seva manera: ballant la coreografia de la cançó, i deixant enrere molt ràpid el dol per la seva sogra. És per això que els internautes se li han tirat a sobre en veure la seva actitud i li han recriminat que hagi estat incapaç d’esperar-se una mica, ja que el vídeo publicat a les xarxes consideren que és de molt mal gust.

 

La mare d’Irene Rosales, Mayte, va morir molt jove, amb 54 anys, a causa d’una llarga malaltiaque patia des de feia molt de temps. Ella no va ser mai notícia, es va mantenir apartada del món de la faràndula, i va estar entregada a cuidar i estar al costat del seu marit, qui també pateix una malaltia. Molts seguidors han pensat que considerant les circumstàncies, era massa aviat per celebrar res ni ballar cap cançó i s’han mostrat indignats amb el poc tacte del DJ.

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari