YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

ÚLTIMA HORA

👉 Catalunya injectarà el vaccí d'AstraZeneca a gent d'entre 60 i 65 anys aquesta setmana

Bomba! Es filtra la causa de la mort de Fran Álvarez

Segons recull el mitjà 'Columna Cero', el col·laborador de 'Sálvame' Kiko Matamoros hauria assegurat que un vessament intestinal podria haver estat la causa de tot

Fran Álvarez caminant per Madrid
La família de Fran Álvarez haurà d'esperar a dimarts per acomiadar-se d'ell | Catalunya Diari

Fran Álvarez s'ha convertit, sense pretendre-ho, en el protagonista principal de la setmana. El que fos marit de Belén Estebanmoria durant la tarda d'aquest diumenge per causes encara desconegudes actualment, ja que encara no s'han fet públics els resultats de la seva autòpsia. Per aquest motiu, al llarg d'aquests dies han anat sorgint tota classe de rumors sobre quines poden haver estat les causes de la seva mort, i han estat molts els que s'han atrevit a formular alguna hipòtesi al respecte.

La mort violenta i el suïcidi, descartats

En primer lloc, els investigadors van descartar la possibilitat d'una mort violenta, ja que Fran va ser trobat estirat al llit sense cap signe o senyal que fes aixecar sospites. Que es tractés d'un suïcidi tampoc era una opció, ja que Álvarez no va deixar cap carta ni missatge d'acomiadament. Aleshores, quines han pogut estar les veritables causes de la tragèdia?

Segons ha fet patent el mitjà 'Columna Cero', un dels col·laboradors més polèmics i populars de Telecinco podria tenir la resposta. Es tracta de Kiko Matamoros, que hauria arribat a insinuar que un vessament intestinal podria haver estat la causa fatal que posés fi a la vida de l'exmarit de Belén Esteban.

L'autòpsia encara no ha vist la llum

No obstant això, hi ha una altra teoria al respecte, i seria la que compartiria la família del difunt: la possibilitat que Fran Álvarez hagi mort d'un atac cardíac. Aquesta possibilitat quadraria de manera perfecta amb els fets, i podria donar resposta a totes les qüestions que el dia d'avui encara segueixen per resoldre.

Malauradament, haurem d'esperar fins que es faci oficial l'autòpsia de l'exmarit de Belén Esteban per estar segurs al cent per cent de si alguna teoria o especulació era certa.  

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari