Fran Álvarez i Belén Esteban passejant per Madrid (11-10-12)

El gest inexplicable de Belén Esteban després de la mort de Fran Álvarez

La col·laboradora de ‘Sálvame’ encara no ha tornat a treballar

Des del moment en el qual ha sortit a la llum la  defunció  de Fran Álvarez, els mitjans de comunicació han estat molt atents als passos de la seva exdona, Belén Esteban. Tanmateix, la col·laboradora de ‘Sálvame’ està passant unes hores molt dures sense sortir de casa ni per assistir a la capella ardent celebrada aquest dilluns i s’especulen moltes raons.

Belén no el pot ni veure

S’intueix que Belén Esteban no ha volgut anar a  acomiadar-se del seu exmaritFran Álvarez per la gran pressió mediàtica, tot i que hi ha una altra hipòtesi que va tenint cada cop més força: a la capella ardent del tanatori de la M-30 a Madrid estava Toño Sanchíz, exrepresentant de la col·laboradora i gran amic del difunt.

Tanmateix, la  relació entre Toño Sanchíz i Belén Esteban no és gens bona. La col·laboradora fa mesos i anys que està evitant-lo, prenent distància del seu representant  que encara ha de retornar-li la casa després que la justícia li donés la raó a la de Paracuellos del Jarama i, per tant, podria ser la raó per la qual no s’ha acomiadat del seu exmarit Fran.

També et pot interessar...