Belén Esteban i Fran Álvarez durant l'enterrament de Pilar de Diego

Surten a la llum els primers indicis sobre la mort de Fran Álvarez, exmarit de Belén Esteban

Segons va explicar el periodista Ángel Moya, el cadàver no presentava lesions ni signes de violència, i els investigadors tampoc van trobar cap substància estranya ni missatges d'acomiadament

Durant la tarda d'ahir, el programa 'Viva la vida' deixava tothom bocabadat amb una última hora que ningú esperava: Fran Álvarez, el que fos marit de Belén Esteban durant sis anys, havia estat trobat mort a casa seva.

La notícia va commocionar profundament tots els col·laboradors del programa, i immediatament després van començar a sorgir tota classe d'especulacions i teories sobre les possibles causes de la mort.

Els companys de feina d'Álvarez van donar l'avís

Amb tot, i tal com va explicar el periodista Ángel Moya, encara no hi ha una versió oficial sobre els fets, i l'autòpsia  es durà a terme al llarg del dia d'avui. I, si bé és cert que ha transcendit que Fran Álvarez estava travessant un moment delicat a conseqüència de les seves addiccions, Moya ha volgut fer sortir a la llum alguns episodis més recents per tal de posar fi a algunes acusacions.

Així les coses, l'home —que tenia 43 anys i un fill fruit d'una relació anterior— va ser trobat després que els serveis d'emergència rebessin un avís perquè l'exmarit de Belén Esteban no s'havia presentat a treballar.

No presentava lesions ni signes de violència

Les hores passaven i Fran Álvarez no apareixia, així que el 112 va mobilitzar diversos dels seus efectius fins al seu domicili, on van trobar el cos sense vida de la víctima. Tal com va fer patent Moya, l'home estava estirat al llit, mirant cap amunt, i no presentava cap signe de violència o lesió.

De fet, els investigadors tampoc van trobar cap carta o missatge destinat a familiars i/o éssers estimats que donés rellevància a la hipòtesi d'un possible suïcidi. En aquest sentit, el periodista va explicar que no han trobat restes de cap substància  sospitosa en el lloc dels fets, de manera que els investigadors creuen que es podria tractar d'una mort natural.

També et pot interessar...