YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Desolada: Així ha reaccionat Belén Esteban a la mort del seu exmarit

Tot i actualment no compartissin una bona relació, la col·laboradora i Fran van ser amics durant tota la seva vida

Belén Esteban i Fran Álvarez passejant pels carrers de Menorca (27-08-12)
La parella es va conèixer quan eres petits i van iniciar una relació després de molts anys d’estreta amistat | G3

La notícia de la sobtada mort de Fran Álvarez als seus 43 anys ha deixat el món de la televisió sense paraules. L’exmarit de Belén Esteban no havia acabat de la millor de les maneres amb la ‘princesa del poble’ , però havien compartit una bonica amistat abans d'arriscar-se com a parella.

Aparentment, Esteban va saber sobre la defunció del seu exmarit tal com ho va saber la resta del país: a través del programa ‘Viva la vida’, el qual donava l’exclusiva de la defunció del cambrer. Segons informen amics i propers a la col·laboradora, hauria decidit refugiar-se a la seva casa de Paracuellos del Jarama  amb Miguel, el seu actual marit, i uns amics que viuen a prop.

Belén i Fran, una història llarga i complicada

Belén Esteban i Fran Álvarez van decidir intentar una relació després d’anys d’amistat. La parella es va conèixer quan eren petits i tots dos vivien al mateix barri de Madrid. Era l’any 2005 quan Esteban s’havia separat de Jesulín de Ubrique i es trobava sola amb la petita ‘Andreita’, una etapa on la princesa del poble va freqüentar el món de la nit.

En aquell moment, Fran Álvarez va ser una salvació per la col·laboradora i les seves addicions. Van casar-se l’any 2008 i a partir d'aquell moment una onada de crisi va sacsejar el seu matrimoni, fins que la seva separació va culminar el 2014 amb indiferències irreconciliables.

Belén Esteban no guardava una bona relació amb el seu exmarit, almenys públicament. Després de la seva separació, la col·laboradora el va començar a anomenar «difunt», en una clara referència al fet que ell es trobava mort per a ella. Ara, aquestes paraules adquireixen un significat molt més obscur i sembla que Esteban podria fer les seves primeres declaracions aquest mateix dilluns a ‘Sálvame’, si bé encara s’estan realitzant les proves que determinaran la vertadera causa de defunció de Fran Álvarez.

També et pot interessar...

 


Comentaris

envia el comentari