Irene Rosales arribant al funeral de la seva mare amb el seu pare (07-02-2020)

Fotos: El dolorós últim adeu a la mare d'Irene Rosales

Rosales ha estat acompanyada en tot moment pel seu marit, Kiko Rivera

Irene Rosales està travessant un dels moments més difícils de la seva vida després que aquest dijous, 6 de febrer, morís la seva mare després d'una llarga malaltia. Irene però no ha estat ni un segon sola, ja que ha estat acompanyat en tot moment pel seu marit, Kiko Rivera.

Irene ha arribat al tanatori visiblement afectada de la mà del fill de la Pantoja que ha estat pendent de la seva dona i li ha mostrat el seu suport constant. Rosales, amb el cap ajupit i els ulls vermells i brillants, rebia el condol dels assistents sense poder evitar emocionar-se. Isabel Pantoja ha estat un dels rostres coneguts de l'enterrament. La 'tonadillera' també ha volgut acompanyar a la família de Rosales  i mostrar el seu suport a la seva nora que es veia molt superada per la situació així com Kiko que també estava molt afectat.

Isanel Pantoja i Kiko Rivera durant l'enterrament de la mare d'Irene Rosales
Isabel Pantoja i el seu fill han fet costat a Irene | GTRES

Preocupació per l'estat de salut del pare d'Irene

Mayte González, la mare d'Irene, no era l'única que tenia una salut delicada. Ara, el focus principal de preocupació és el seu pare, ja que el sogre de Kiko Rivera fa 17 anys que lluita contra un tumor cerebral. En una aparició al programa 'Viva la vida', Rosales ja va expressar la seva preocupació per l'estat de salut del seu pare: «Els meus pares estan molt malalts. A la meva família estem totalment bolcats amb ells. Els dos em necessiten més que mai». Rosales haurà de ser més forta que mai per tal d'ajudar al seu pare  que necessita el màxim suport possible. 

Kiko Rivera i Irene Rosales durant l'enterrament de la seva mare
Kiko abraça a la seva dona, Irene Rosales, durant l'enterrament de la seva mare | GTRES

La mare d'Irene Rosales es va guanyar l'estima de la família Pantoja que sempre ha tingut paraules bones per ella: «La mare d'Irene ha estat tota la vida cuidant de la seva família, s'ha dedicat a ella, perquè el seu pare fa molt de temps que està malalt» deia Anabel Pantoja. D'altra banda, la cunyada d'Irene, Lourdes Montes, li dedicava unes paraules durant la desfilada a la passarel·la Flamenca 'Jerez-Tío Pepe 2020': «Tenia una relació molt especial amb la seva mare. Li he escrit i espero poder fer-li una abraçada ben aviat. Ho sento moltíssim» deia la dissenyadora.

També et pot interessar...