Torna el problema de salut que pateix la reina Letícia per l'estrès

Letícia està preocupada perquè torna a patir caigudes capil·lars

La reina Letícia visitant el centre escolar guanyador del 2019 del premi de la Fundació Princesa de Girona
A Letícia li torna a caure el cabell per l'estrès | GTRES

La reina Letícia és coneguda per ser una de les persones que més es preocupa i cuida el seu aspecte físic però també la seva alimentació. L'estricta dieta que segueix i les rutines diàries d'esport indiquen que es preocupa molt per la seva salut. La vida sana que segueix l'ha convertit en una de les reines més influents perquè se centra a cuidar tots els detalls, des de la seva alimentació fins als 'looks' que llueix.

Tot i que la dona de Felip cuida sempre tots els detalls, li han sorgit problemes inevitables i és que la vida tan atrafegada que duu li genera episodis d'estrès els quals han causat que a la reina li caigui el cabell. Un problema que Letícia està intentant resoldre.

Un tractament de llarga durada

Molts mitjans assenyalen que la preocupació de la reina per lluir impecable en tot moment és el que ha acabat generant-li estrès i la consegüent caiguda de cabell. Letícia però estaria visitant un prestigiós dermatòleg de la clínica Dr. Jaén de Madrid per posar remei a aquest problema, segons avança el diari 'La Razón', que afegeix que el tractament que seguirà pot durar força temps. Un tractament amb el qual la reina estaria molt contenta gràcies al seu progrés. La clínica on es visita també atén altres famosos com Isabel Preysler o Soraya Arnelas.

Letícia té molt clar que vol seguir aquest tractament mentre assisteix a classes de ioga. La revista 'Diez Minutos' assenyalava que la reina està buscant un nou centre per poder practicar Bikam Ioga i així combatre l'estrès i ajudar que el tractament capil·lar sigui completament efectiu.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari