La boda secreta de Juanra Bonet a Las Vegas

El presentador de 'Boom!' i '¿Quién quiere ser millonario?' ha confessat que va casar-se a la ciutat estatunidenca de Nevada

Juanra Bonet ha donat a entendre que es va casar | Cedida

Juanra Bonet està triomfant i fent-se d'or a Antena 3 gràcies al seu paper com a presentador de 'Boom!' i ara al capdavant de '¿Quién quiere ser millonario?' en els programes especials commemoratius del 20 aniversari del concurs. Ara bé, Bonet és un expert en discreció i, per això, poc se'n sap de la seva vida personal. Poc més que el seu origen a 'Caiga quien caiga'.

El presentador va iniciar la seva carrera en pantalla a la sèrie 'Hospital Central', on va fer un cameo interpretant a un tècnic informàtic. En la seva vena com a actor va estar treballant per a la companyia de teatre La Cubana i va participar en telenovel·les com 'Maitena', 'Me lo dijo Pérez' o 'El cor de la ciutat'.

Un casament 'friki' i 'kitsch'

Entre els seus hobbies destaquen la seva passió pels pokémons i els còmics. Tant és així que Bonet va complir un dels somnis de molts joves —i no tan joves— d'avui dia: viatjar fins a Las Vegas per a assistir a la Comic-Con. Va ser precisament allà on va viure una de les experiències més interessants, i és que el presentador va confessar que va casar-se. «Vam trobar la capella més kitsch i vam casar-nos disfressats. Però prefereixo no dir de què anàvem. Per mantenir una mica el misteri...».

El presentador català mai ha parlat sobre la seva vida privada, ni sobre si té o no parella, tot i que en una ocasió va deixar caure que no té un tipus de dona ideal: «Després et passes la vida buscant-ho i quan t'enamores se t'oblida en un tres i no res».

Tanmateix, mai se sap si Juanra Bonet diu la veritat o simplement està de 'conya'. A més, ha procurat no deixar cap pista a les seves xarxes que demostrin que té parella o, com ha assegurat, dona.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari