L'últim menyspreu de Letícia que podria destrossar la seva neboda Carla

Avui fa 13 anys de la mort de la germana de la reina, Érika Ortiz

La reina Letizia durant el seu discurs sobre la Violència de Gènere a l'esdeveniment de la Creu Roja el 16 de gener de 2020
La reina no anirà a visitar a la seva neboda avui | Catalunya Diari

Avui és un dia complicat per la reina i la seva família, i en especial per la seva neboda, Carla Vigo. El 7 de febrer de fa exactament 13 anys la jove va perdre a la seva mare, iLetíciaa la seva germana, Érika Ortiz, un cas que segueix sent un misteri.

La neboda de la reina té marcat aquest dia en el calendari com una cosa traumàtica, ja que va rebre la pitjor notícia de la seva vida, segons ha explicat 'Jaleos'. Tot i que el mateix portal ha confirmat que la família acostuma a fer res especial, si dediquen un temps a recordar-la. Carla avui farà el que acostuma a fer cada divendres, confirmen fonts pròximes. Anirà a l'institut i després quedarà amb uns amics, que són el ses gran suport en dies tan durs com els d'avui. El dubte és saber què farà la reina.

De fet, avui la reina Letícia té l'agenda institucional força lliure, motiu pel qual molts s'han preguntat si farà quelcom especial al llarg del dia per recordar a Érika, com podria ser passar una estona amb la seva neboda per ajudar-la en aquests moments tan durs, malgrat que les mateixes fonts apunten que no ho farà.

No té previst anar a veure a Carla

Letícia Ortiz no té previst veure la seva neboda Carla durant el dia d'avui, una cosa que podria descol·locar a la jove, ja que necessitaria el suport dels seus familiars en aquests moments difícils.

La neboda de la reina podria considerar aquest gest com un menyspreu. Tot està per veure, potser la dona de Felip decideix telefonar a Carla o fins i tot quedar amb ella, encara que és poc probable. L'entorn de Carla Vigo també ha deixat clar al mitjà que la jove no farà cap al·lusió a la seva mare a través de les seves xarxes socials. Almenys de manera directa.

Ara bé, el que sí ha fet Carla Vigo és compartir un fragment d'una cançó que diu el següent: «I encara que em vegis fotut et juro que estaré bé, perdona'm em sento sol, sense sortida, els meus ulls plorant el meu cor no t'oblida, mama et trobo a faltar, el meu cor no t'oblida, ens veiem en una altra vida. Te'n vas anar al cel però des d'allà em cuides». Unes paraules molt boniques que segur que defineixen perfectament els sentiments de Carla en un dia com avui. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari