La reína Letícia, enfonsada: arriba un dels dies més durs de l’any

S’apropa l’aniversari de la mort de la seva germana Erika, amb qui compartia una estreta relació

El príncep Felip i la princesa Letícia arribant al funeral d’Erika Ortiz, la germana de l’actual reina (8-02-2007)
La mort d'Erika va deixar molt afectada la reina Letícia | Catalunya Diari

Si alguna cosa caracteritza la vida dels monarques és que han de continuar amb la seva agenda laboral tot i les dificultats que es presentin en el seu dia a dia. Va ser el cas després de la mort de Pilar de Borbó, on després dels actes per acomiadar-la van posar-se ràpidament a treballar, i ara és el cas de Letícia i un dels seus dies més dolorosos.

En aquesta ocasió, la setmana que es presenta és especialment complicada per la reina Letícia. El 7 de febrer de fa tretze anys, li arribaria una notícia que capgiraria la seva vida: la seva germana Erika s’havia llevat la vida al seu domicili.

Una mort que va commocionar el país 

Aquell dia de 2007, la reina Letícia es trobava embarassada de la infanta Sofia. Estava descansant al palau de la Zarzuela quan va rebre la terrible trucada que confirmava que la seva germana Erika, de 31 anys, havia aparegut sense vida a casa seva, que casualment havia estat el domicili de la reina abans de traslladar-se al palau.

Erika Ortiz va deixar al món una nena de 6 anys, Carla Vigo Ortiz, i a tot el país commocionat. Es va poder veure a una -encara- princesa destrossada, sense poder ocultar les seves llàgrimes davant les càmeres. Tot i les investigacions sobre la seva mort, i encara que ara per ara el misteri continua obert i Jaime Peñafiel creu que va ser una altra la raó de la seva defunció, es va dictaminar que Erika havia deixat la seva filla a casa d’una veïna per després escriure tres cartes d’acomiadament.

Normalment, la reina Letícia ocupa el seu cap amb actes oficials quan arriba aquest dur dia, però aquest any no té res programat pel dia 7, pel qual es pensa passarà el dia amb les seves filles i gaudint de la família, recordant la tieta que només Elionor va poder arribar a conèixer.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari