Belén Esteban passejant per Madrid per primer cop després de la notícia de la mort de Fran Álvarez (10-01-2020)

Belén Esteban apareix en públic per primer cop després de la mort de Fran Álvarez

La col·laboradora encara no ha trencat el seu silenci sobre la defunció del seu exmarit

La mort de Fran Álvarez ha sorprès a tothom que coneixia. Una de les més afectades ha estat Belén Esteban, qui va decidir passar el diumenge a casa seva assimilant la notícia amb Miguel, la seva actual parella, i uns amics que vivien a prop. Tot i que encara no s'ha pronunciat, fonts properes asseguren que es troba «en xoc» i «molt afectada» per la tragèdia. 

La col·laboradora, però, ha decidit sortir aquest matí de dilluns a passejar i esmorzar per Madrid. Ho feia amb un rostre seriós i ulleres de sol que no deixaven veure els seus ulls, segurament amb mostres recents de les seves llàgrimes. La ‘princesa del poble’ optava per un conjunt de negre, mostrant així el seu dol. 

Tot i les nombroses càmeres i micròfons que l’esperaven a la sortida de casa seva, Belén  ha decidit no parlar ni fer declaracions als periodistes que allà es trobaven. Se sospita que la col·laboradora trencarà el seu silenci aquesta tarda a ‘Sálvame’, on es preveu farà les primeres declaracions després de la mort del seu exmarit i amic de la infància.

També et pot interessar...