La complicada vida de Fran Álvarez: els seus problemes més greus

L’exmarit de Belén Esteban es trobava en un projecte de desintoxicació des de feia mesos

Fran Álvarez, exmarit de Belén Esteban, treballant com a cambrer a un bar de Madrid (15-12-12)
Fran Álvarez treballava com a cambrer a un bar quan va començar la seva relació amb Belén Esteban | G3

La tarda del diumenge 9 de febrer començava amb la sobtada notícia de la mort de Fran Álvarez, exmarit de Belén Esteban, als seus 43 anys. La bomba ha destrossat la col·laboradora, amb qui s’havia separat el 2014 però amb qui havia compartit una estreta amistat des de la seva infantesa.

Tot i que encara falten per confirmar-se les causes de la defunció, el seu amic Aurelio Manzano va fer ahir un repàs sobre la vida del cambrer, on confessava que era un addicte amb esperances per canviar. «Ell era conscient que tenia un problema i feia l’esforç per tirar endavant», explicava el seu amic a ‘Viva la vida’.

El 2017 assegurava que «havia deixat la mala vida enrere»

El seu anonimat es va veure cancel·lat després de la seva boda amb la ‘princesa del poble’. Tot i que sempre va voler mantenir-se en un segon pla, les portades sobre ell no van parar durant els anys que van mantenir la relació, ni tampoc quan van omplir els papers del divorci.

Fran va asseure’s l’any 2017 a ‘Sálvame Deluxe’ per explicar com havia evolucionat la seva vida, i allà va confessar que havia superat algunes addicions que creia impossibles: «He deixat la mala vida enrere, no vull tornar allà», assegurava en el plató de Telecinco feia tres anys. Tot i les bones intencions, el seu amic Aurelio va ser l’encarregat de confessar que entre aquests anys havia recaigut i l’any 2018 va ingressar al programa de rehabilitació ‘Proyecto Hombre’. En realitat, en uns dies havia d'anar «a Burgos per tornar a entrar de nou», però la sobtada defunció va prohibir-li continuar amb el seu objectiu.

Mai va saber gestionar la fama arran el seu matrimoni 

Aurelio Manzano intentava contenir les llàgrimes a ‘Viva la vida’ mentre parlava sobre aquests últims anys de Fran:  «Tenia les seves caigudes i pujades, moltes vegades estava bé, sobri. Estava fent tot l’esforç, tenia una amiga amb la qual a vegades anava de viatge. Estava passant per un procés de desintoxicació a ‘Proyecto Hombre’», assegurava.

La defunció ha estat una sorpresa fins i tot pels seus amics més propers, els quals asseguren que Fran  «era conscient que tenia un problema i feia l’esforç per continuar endavant», explica Manzano. A més, opina que el matrimoni amb Esteban el va superar, ja que «no va saber com moure’s dins d’aquest mitjà, li va venir molt gran tot això». Per altra banda, el matrimoni entre Belén i Fran no va ser perfecte, i Manzano recorda que va haver-hi «problemes» des del principi, però a diferència de la ‘princesa del poble’, Álvarez «mai va saber com gestionar-ho».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari