T'ENCANTA SÁLVAME?

Uneix-te al nou grup de Facebook per a comentar, cotillejar i disfrutar amb Sálvame. CLICA AQUÍ, t'encantarà!

Felip i Letícia, convidats al casament reial més maleït

L'enllaç tindrà lloc després de nombrosos canvis de data
L'enllaç tindrà lloc després de nombrosos canvis de data | GTRES

 

Boda reial a la vista. Beatriz de York i Edo Mapelli estan a punt de donar-se el 'sí' a la capella reial del Palau de Saint James, al Regne Unit. Un enllaç conegut per la gran polèmica que l'envolta: ha canviat de data una bona quantitat de vegades. Tot i que finalment ja s'ha establert dia i hora per a la celebració, alguns parlem de boda 'maleïda' i el gran misteri era si la monarquia espanyola hi faria acte de presència.

 

 

Felip i Letícia, convidats a l'enllaç?

Com no podia ser d'altra manera, el rei Felip i la reina Letícia estan entre la llista de convidats al casament i assistiran a la polèmica boda, que per moments semblava estar destinada a no celebrar-se.

 

El lloc escollit, però no té cabuda per a tots els convidats, de manera que probablement una bona part d'ells s'uniran als nuvis i familiars més propers directament als jardins de Buckingham un cop fet oficial l'enllaç, per celebrar-ho a l'engròs.

 

Així, Beatriz de York i Edo Mapelli, contràriament a la seva germana Eugenia, es casaran en la intimitat. Tampoc serà una boda televisada. El que sí que se sap del cert és que el príncep Andrés portarà la seva filla a l'altar, tot i les polèmiques que han envaït la reialesa britànica els últims mesos.

 

També et pot interessar...