YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Nou maldecap per a Letícia amb el seu cunyat: «Farà bo Urdangarin»

L'entorn de Telma Ortiz descobreix el passat fosc de la seva actual parella, Robert Gavin

Telma Ortiz i Robert Gavin durant els premis princesa d'Astúries
Telma Ortiz i Robert Gavin durant els premis princesa d'Astúries | Catalunya Diari

La Família Reial no pot viure una setmana sense veure's esquitxada per un nou escàndol que faci tremolar els seus fonaments. És sabut que, últimament, la família política del rei Felip no deixa de dona males notícies que han fet augmentar la tensió amb la reina Letícia. El que segurament no esperaven és que la nova parella de Telma Ortiz, l'advocat irlandès Robert Gavin, estigui ficat en tal embolic que els amics de la germana de la reina considerin que «Aquest farà bo a Urdangarin».

La mitjana dels Ortiz i el seu nou xicot es van conèixer fa mesosa Andorra, on Gavin vivia amb la seva ex, la violinista del conegut grup musical, Sharon Corr, i els seus fills. No van trigar a començar una relació que, marcada inicialment per un secretisme absolut, ja no amaguen. Instal·lats a Madrid, després que ella hagués viscut durant anys a Barcelona, l'entorn de Telma desconfia de Gavin: «Aquest senyor no és ningú, a veure què fa a Madrid». I és que l'estada de l'advocat al Principat no es pot definir precisament com a exitosa.

Desastrosos negocis a Andorra

Els amics de la parella expliquen a 'El Mundo' que Robert Gavin sempre va viure sota l'empara de la seva antiga esposa, famosa i milionària. Hauria aprofitat els seus contactes per intentar crear-se una carrera empresarial que va fracassar. 

«A Andorra va intentar vendre, comprar, fer negocis, ser un comissionista important. Però no ho va aconseguir», relaten aquells que el coneixen dels seus dies al país dels Pirineus. Durant aquesta etapa només va deixar deutes i gent enfurismada, motiu pel qual és normal que hagin saltat les alarmes davant un nou possible escàndol similar a l'ex duc de Palma. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari