Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
María Teresa Campos i Alejandra Rubio en un acte a Gabana Club

María Teresa Campos trenca de la manera més dura amb Alejandra Rubio

La presentadora va esclatar davant les preguntes dels reporters sobre els seus embolics amorosos

María Teresa Campos i Alejandra Rubio en un acte a Gabana Club
María Teresa Campos, farta que li preguntin sobre la vida de la seva neta | Catalunya Diari

Alejandra Rubio fa setmanes que s'ha convertit en un dels personatges del moment, sobretot d'ençà que ha fet la seva primera experiència important com a col·laboradora televisiva, fent de tertuliana a 'El Debate de las tentaciones'. La seva nova exposició mediàtica ha disparat les informacions sobre la seva vida privada, concretament sobre la seva relació amb el dj Álvaro Lobo

I és que en els darrers dies han sigut molts els rumors que apunten que haurien trencat la seva relació. Aquests van començar quan ell no va anar a veure el seu debut com a model, en la desfilada d'Ágatha Ruiz de la Prada en la Madrid Fashion Week, però és que s'han disparat quan s'ha sabut que han esborrat fotos junts  de les seves xarxes socials.

Lògicament, aquest gest no ha fet més que fer créixer els rumors que darrere d'aquesta possible ruptura hi hauria una tercera persona. Es tractaria de l'exgranhermano català Suso, amb qui Alejandra coincideix al debat.

L'airosa reacció de María Teresa

Aquesta darrera notícia hauria estat la que hauria provocat un enorme enuig a l'àvia de la filla de Terelu Campos. María Teresa Campos, preguntada per diversos reporters sobre aquest assumpte, s'ha mostrat molt enfadada per la vida amorosa de la seva neta. 

Tot i això, en les últimes hores sembla que totes especulacions han quedat en no res. Alejandra Rubio i la seva parella van assistir plegats  a l'estrena del nou single de Jacobo Ostos, encara que no van posar junts al photocall. 

També et pot interessar...