Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Alejandra Rubio i Terelu Campos

La filla de Terelu Campos podria estar enamorada d'un famós català de Telecinco

Alejandra Rubio ha esborrat totes les fotos del seu ex a Instagram

Alejandra Rubio i Terelu Campos
Alejandra Rubio podria estar flirtejant amb un col·laborador de Telecinco | Gtres

Fa setmanes que la família Campos s'ha tornat a col·locar al bell mig del focus mediàtic, sobretot arran de la ruptura entre Bigote Arrocet i Maria Teresa Campos. Terelu també té la seva parcel·la de protagonisme, però una de les figures que està irrompent amb força en tot aquest escenari mediàtic és Alejandra Rubio, la influencer de las Campos que podria haver trobat l'amor a Telecinco.

Amb 19 anys, Alejandra acaba de trencar amb el seu xicot, i la ruptura podria tenir nom i cognoms: Suso Álvarez. L'exconcursant de 'Gran Hermano 16' coincideix amb la filla de Terelu com a tertulià de 'La isla de las tentaciones' i, segons ha declarat Lydia Lozano a 'Socialité', la relació entre els dos podria ser molt més que laboral. Paradoxalment, la temptació més gran podria estar al plató.

Alejandra Rubio trenca amb el seu xicot

Segons ha afirmat la col·laboradora de 'Sálvame' al programa de Patiño, els dos van flirtejar des del primer moment. «Jo he vist que li fa 'tilin'», assegura Lozano. En qualsevol cas, Alejandra Rubio ha decidit oblidar part del seu passat, esborrant del seu Instagram les fotos del seu ex. D'ell no se sap res, i és que tampoc va anar al debut d'Alejandra com a model a la Mercedes-Benz Fashion Week.

En cas de confirmar-se que hi ha quelcom més entre els dos, seria una notícia bomba. No tan sols per l'interès mediàtic que generaria veure Suso Álvarez a casa de les Campos, sinó per la reacció de Terelu, a qui de ben segur no li faria ni un polsim de gràcia.

També et pot interessar...