Greus acusacions sobre qui va 'matar' la germana de Letícia

Segons algunes fonts, Érika Ortiz no hauria suportat ser parenta de la Família Reial

Letícia abraçada a la infanta Cristina durant l'enterrament de la seva germana, Èrika Ortiz, el 8 de febrer de 2007
El marit d'Érika Ortiz va assenyalar directament Joan Carles I com a culpable de la mort de la seva dona | GTRES

La mort d'Érika Ortiz, germana de la reina Letícia, continua sent un misteri. Farà ja tretze anys del suïcidi i els motius que van portar Érika a acabar amb la seva vida encara no són clars. Tenia només 31 anys i deixava sense mare una nena de 6, Carla Vigo, focus de polèmica en algunes ocasions a la premsa del cor.

La notícia va destrossar la reina Letícia i vas commoure a tots els qui no coneixien el seu patiment. Es van viure moments tensos i molt difícils a la família de Letícia i a la Casa Reial i es va intentar buscar al culpable que la jove prengués una decisió tan dura. La Casa Reial va optar pel silenci, però la família Ortiz-Rocasolano no va quedar-se de braços plegats.

«Vosaltres l'heu matat»

El primer a treure una mica de llum en l'assumpte va ser el cosí d'Érika i Letícia, destapant el drama personal que estava patint la jove. «'M'han deixat sola, David. Em sento sola'. Es referia a Letícia. Vaig suposar que després de la seva reaparició a la premsa del cor, Érika havia rebut trucades controladores», explicava el familiar en el seu polèmic llibre, 'Adiós, Princesa'.

Però sembla que David no era l'únic a opinar que la incursió de la Família Reial en la vida dels Ortiz-Rocasolano, sempre amb normes i protocols, podia ser un dels causants de la tragèdia d'Érika. De fet, el seu marit, Antonio Vigo, no va dubtar en dirigir-se directament a Joan Carles I i assenyalar-lo, amb dures acusacions: «Vosaltres l'heu matat». Tenia clar que Érika no s'havia acostumat als paparazzis ni a la seva contínua exposició pública, que li havia vingut de refilada.

Carla Vigo, filla d'Érika, a l'ull de l'huracà

La seva filla, Carla Vigo, també ha estat objecte de la premsa en moltes ocasions. Ella mateixa creu que és cert que algú va angoixar de tal manera la seva mare que aquesta va acabar per no poder suportar més la situació.

La neboda de Letícia, de fet, ha publicat en alguna ocasió els seus pensaments, commovent la xarxa: «A vegades penso què et van fer, jo sé que no eres tu i que si hagués estat per tu, no hauria canviat res. El tema és que va canviar i jo penso en tu cada dia. I encara que a vegades plori, penso en tu amb alegria, en els nostres viatges, en els nostres moments juntes».

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari