Pilar Eyre torna a calar foc a la Casa Reial revelant el darrer secret de Letícia

La família reial es tambaleja amb les polèmiques accions de la reina

Els membres de la Família Reial al funeral de la infanta Pilar de Borbó a l'Escorial (29 de gener de 2020)
La reina Letícia i la infanta Cristina no van creuar mirades en cap moment | Catalunya Diari

La família reial no està travessant el seu millor moment. La relació entre la reina Letícia i els altres membres monàrquics no deixa d'enfonsar-se, i sembla que les actituds de la reina no estan agradant el seu marit, el rei Felip, ni els reis emèrits, Joan Carles i Sofia.

Aquest any ha estat marcat per la defunció de Pilar de Borbó, la germana del rei emèrit. El seu funeral va donar molt a parlar, no tant per ella com per la polèmica decisió de Letícia respecte als altres membres reials. Tal com dicta el protocol, els reis van ser els últims a entrar al Reial Monestir de L'Escorial. 

Letícia, res a veure amb la infanta Cristina

Va ser en aquest moment on totes les mirades es van posar en la parella monàrquica. Els reis van arribar a primera fila, on esperava la resta de la Família Reial. La reina va decidir protagonitzar llavors un incòmode moment, on va passar per davant de la infanta Cristina sense mirar-la. La germana de Felip, per la seva banda, va optar per imitar el gest i ni tan sols dirigir-li la mirada.

Ara, la periodista Pilar Eyre destapa un secret ben guardat sobre aquest moment. Quan els reis van apropar-se a Joan Carles I i Sofia, ambdós «van inclinar el cap endavant de Felip, però no davant de Letícia, a la qual l'emèrit va besar distretament, mentre havia dirigit al seu fill una mirada suplicant comminant-la a saludar a Cristina», comenta Eyre. 

Joan Carles es dóna per vençut per tornar a unir la família 

Letícia, però, no va canviar la seva opinió i finalment no va saludar les seves cunyades. «Felip anava a abraçar les seves germanes, primer a Helena, que ja avançava el seu rostre, després a Cristina, qui somreia il·lusionadament...», comença de nou la periodista. «Però al seu camí es va interposar Letícia fent de barrera humana». Felip, que ja no sap com justificar les polèmiques accions de la seva dona, només va poder somriure el seu pare i col·locar-se al seu lloc perquè s'iniciés la cerimònia. 

Eyre també parla de la salut del rei emèrit, al qual «l'abric li ballava» el dia del funeral de la seva germana Pilar. I és que Joan Carles no acaba d'acceptar que la seva família s'estigui enfonsant. «Don Joan Carles va abatre el cap, derrotat, i no va tornar a alçar-lo» comenta Pilar Eyre sobre el lleig gest de Letícia al funeral. «Joan Carles pretenia anar-se'n amb una família unida i amb Cristina rehabilitada», explica la periodista. «S'ha de reconèixer que Joan Carles ha estat un pèssim marit, però com a pare es mereix un deu». 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari