Felip VI assegut en una trobada amb ministres d'Exteriors

La polèmica decisió d’ahir del rei: «Felip s’ha tornat boig»

La Casa Reial ha publicat unes fotografies que han generat polèmica

L’obertura de les Corts encara dona per parlar.  El rei Felip va assistir, juntament amb la reina Letícia i les seves filles, la princesa Elionor i la infanta Sofia a l’acte solemne que dona el tret d’inici de la nova legislació, la primera amb un govern de coalició. Un fet que genera molta polèmica i fa que tothom estigui més pendents de tots els detalls, com el menyspreu polític de Pablo Echenique amb la princesa i a la infanta. Ara,  ha cridat l’atenció un detall de les fotografies que ha penjat la Casa Reial  al seu compte oficial de Twitter.

Les fotos publicades per la Casa Reial

Cap fotografia és publicada a l’atzar, la Casa Reial cuida molt la seva imatge i tot el que comunica. La primera que han compartit a les xarxes no crida gaire l’atenció, en ella apareixen les presidentes del Congrés i del Senat, al costat del president del govern i dels membres de la Família Reial. En aquest cas, probablement pocs s’hi ha fixat, però la resta ha aixecat polseguera.

Les fotografies estan fetes sempre des del mateix angle: des de l’esquerra del rei, on només es pot veure Pedro Sánchez i la bancada de la dreta, amb els diputats de PP i de VOX. Algunes persones creuen que només és coincidència, però d’altres opinen que aquestes imatges reflecteixen la distància entre el rei Felip i l’actual govern de coalició entre PSOE i Podemos.

En la següent piulada de la Casa Reial, també comparteixen una altra fotografia on apareix el rei Felip parlant i es veu clarament Pablo Casado, però en cap moment hi apareix Pedro Sánchez. Un detall que és atzar per alguns, però per d’altres equival al fet que el rei Felip està de banda d’un determinat color polític al Congrés, quelcom que no hauria de fer.  

També et pot interessar...