El terrible maltractament del pare del fill de 12 anys de Fani

Una de les cares més reconegudes de 'La isla de las tentaciones' ha concedit una entrevista on es despulla emocionalment explicant el seu passat

Fani, la participant amb més popularitat del programa 'La isla de las tentaciones'
Fani ha concedit una entrevista on ha volgut explicar el seu tràgic passat | Telecinco

'La isla de las tentaciones' s'ha convertit en el programa més viral de la televisió actual. Christofer i Fani són els clars protagonistes de l'edició, si bé ell hauria preferit mantenir-se en l'anonimat en comptes de ser reconegut com l'home a qui van enganyar davant de tota Espanya.

El crit d' 'Estefania' ja recorre els carrers del país, colant-se a les gales d'Operación Triunfo i fins i tot a l'entrega dels Goya. Fani, la raó d'aquesta viral frase, sembla no penedir-se de les seves nits amb Rubén i ara se la pot veure triomfant i donant-lo tot en les discoteques de Madrid.Christofer, per la seva banda, està replantejant-se si realment hauria d'haver participat en el concurs i es troba en un descans personal després que l'emissió d'ahir acabés amb la retirada en solitari del concursant, qui va decidir tornar sol a casa i deixar que Fani continués amb l'experiència a l'illa.

Ara, Estefania ha concedit una entrevista a la revista 'Lecturas' on explica el seu passat, el seu polèmic pas pel concurs i la seva vida personal i familiar. Entre altres anècdotes, ha parlat sobre el seu fill de 12 anys i la relació abusiva que va sofrir amb el pare del nen.

Una tòxica relació amb el seu ex: «Estava cegada i manipulada»

Fani va ser mare quan tenia 22 anys. A la primerenca maternitat se li suma una tòxica relació amb el pare del seu fill, amb el qual admet que ara mateix no té cap mena de relació. Afirma que va viure «situacions molt dures», tant ella com el seu fill. «El vaig haver de denunciar per maltractament, amb proves mèdiques pel mig: blaus, cops al cap...» confessa, destrossada recordant aquells moments. «Ho vaig passar molt malament, vaig viure situacions molt greus», explica.

Tot i això, van donar-se una segona oportunitat que, admet Fani, mai hauria d'haver succeït. «Vaig caure, vaig tornar amb ell perquè estava cegada i manipulada. Vaig haver de tornar a denunciar-lo i ens vam separar», continuava relatant. El seu ex, però, es va saltar l'ordre d'allunyament, fet que encara porta malsons a la concursant, amb qui segueix intentant contactar: «Ara, a través de les xarxes m'insulta, diu que no veu al seu fill perquè jo no li deixo. Això és incert! Tinc àudios on parla amb familiars meus», explicava. 

La vertadera raó perquè el pare del nen no el pugui veure és, senzillament, que el menor no vol viure amb el seu progenitor: «El meu fill em trucava plorant, només volia tornar a casa. Mai m'ha posat una demanda per no deixar-me veure el seu fill». La sevillana està preocupada ara que apareix en televisió, ja que reconeix que la seva exparella la pot tenir més localitzada i, fins i tot, espera que aparegui pels platós explicant la seva part de la història.

La seva mare va abandonar-la quan era petita

Però la concursant de 'La isla de las tentaciones' també ha explicat la seva tragèdia quan era encara més petita: l'abandonament de la seva mare. Les va portar a viure amb el pare de la seva germana i, segons relata Fani, l'experiència va resultar «un infern». «Vaig viure situacions molt violentes cap a mi amb cinc o sis anys, i cap a la meva mare. És el causant que ella se n'anés. Les meves germanes no van sofrir la violència d'aquest senyor».

Després d'aquesta situació, Fani va començar a viure amb el seu pare. Això, però, tampoc va resultar com ella pretenia. El seu pare tenia problemes en aquell moment i no podia fer-se càrrec de les nenes, raó per la qual Estefania va acabar vivint amb els seus avis. En aquell moment, segons explica, ella ja era «indomable» i no va aguantar més d'un any i mig en aquelles condicions. Poc després va tornar a viure amb el seu pare i, mesos més tard, va mudar-se a casa del seu primer xicot, on va començar una nova vida que l'ha portat a convertir-se en un dels personatges més reconeguts del panorama actual. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari