Concursants durant la primera gala de 'la Isla de las Tentaciones'

La 'bomba' que té preparada Telecinco sobre la final de 'La isla de las tentaciones'

Explicarà la situació actual de les parelles

És complicat trobar a algú que no s'hagi enganxat a 'La Isla de las tentaciones', el nou reality de Mediaset. A poc a poc la trama dels personatges i els seus embolics fan que l'espectador esperi amb ganes els dimarts i els dijous, dies quan els emeten. Prova d'això és l'espectacular share que aconsegueix en cada programa, com el d'ahir, que va ser d'un 24,4%.

Per mala sort, no queda gaire perquè s'acabi el programa, ja que tal com s'havia avançat, només hi hauria 11 episodis, per tant, si tot segueix segons el previst, el dijous dia 13 de febrer Telecinco  emetrà l'últim programa d'aquesta edició.

Segons 'El confidencial', l'últim és diferent de la resta. Va ser gravat a Madrid durant el mes de gener, és a dir, sis mesos després que la resta de programa. Aquest reunirà a totes les parelles i mostrarà als espectadors la seva situació actual, si segueixen junts, si no, i que ha passat amb ells després de l'experiència a l'illa.

Estarà dirigit per Mónica Naranjo

Per tant, després de moltes especulacions i rumors sobre l'estat actual de les parelles, aquests dubtes els podrem resoldre en menys de quinze dies. Aquest programa també estarà dirigit per Mónica Naranjo, com tota la resta.

 

També et pot interessar...