Raquell Bollo, a l'hospital per una de les millors notícies possibles

En un primer moment la col·laboradora no va acceptar l’embaràs de la seva filla

Els darrers dies no estan sent els millors per Raquel Bollo. La col·laboradora de ‘Sálvame’ ha hagut d’aguantar com l’han posat a la palestra després de la presumpta traïció ordida pel seu company  Gustavo González. I és que ell hauria facilitat a la direcció del programa certa informació privada que afectava directament l’entorn familiar de la model.

Jimena, la primera neta de Raquel Bollo

El problema va acabar sortint en directe al plató de ‘Sálvame’ i Raquel Bollo no va dubtar a l’hora d’advertir tant a Gustavo González com a la direcció del programa que prendria accions legals contra ells  si acabaven posant en algun destret algú de la seva família. Tanmateix, les seves paraules no van agradar gens als responsables i la relació entre ambdues bandes s’ha refredat moltíssim. Tant que Raquel Bollo ha desaparegut del plató de ‘Sálvame’.

Ara per ara es desconeix si Bollo tornarà a col·laborar amb el programa, però el que sí que és cert és que actualment té altres preocupacions, ja que  la seva filla Alma ha estat ingressada a l’hospital per donar a llum la seva filla Jimena  aquest divendres 31 de gener. Segons ha informat  ‘Sálvame’, la jove ha anat d’urgències a l’Hospital Universitari Virgen del Rocío de Sevilla, després de patir certes molèsties durant la passada nit. Cal destacar que, al principi, a Raquel Bollo li va costar acceptar que la seva filla estigués embarassada amb només 19 anys.

També et pot interessar...