Rocío Carrasco llança un dard enverinat a Antonio David Flores

La filla de Rocío Jurado ha reaparegut davant dels mitjans i ha parlat sobre la seva situació familiar

Rocío Carrasco oferint una roda de premsa per l'estrena d'un musical
Rocío Carrasca llança un avís al seu ex | CatalunyaDiari.cat

Rocío Carrasco feia molt de temps que estava desapareguda del mapa, i era un dels personatges més buscats per la premsa després de la polèmica aparició del seu ex Antonio David a ‘GH VIP 7, i també de la seva filla Rocío Flores, per defensar-lo.

Però la filla de la mítica Rocío Jurado, no es podia amagar gaire temps més, i per fi ha reaparegut, oferint una roda de premsa per presentar un musical, en la qual ha hagut de respondre a algunes preguntes que els mitjans, tot i tenir vetades les qüestions personals, s’han atrevit a preguntar-li.

 

Rocío Carrasco parlarà algun dia

Així doncs, la premsa ha preguntat a Rocío sobre temes candents i personals, com ara la irrupció televisiva de la seva filla Rocío Flores i del seu exmarit Antonio David, sobre els quals ha contestat: «Ja he dit abans que hi ha hagut algunes preguntes relacionades amb temes dels quals no parlo. Però això no significa que 'qui calla hi consent'. Qui calla està callat perquè ha decidit estar callat fins que deixi d’estar-ho i decideixi fer el contrari».

Llegint entre línies, sembla que Rocío Carrasco vol deixar clar que encara que hagi decidit estar-se callada i no respondre a cap de les polèmiques, tot fa indicar que un dia parlarà i explicarà amb pèls i senyals tot el que faci falta. En la mateixa línia, remarcava amb fermesa: «No he parlat mai de les relacions maternofilials ni de les persones de la meva vida ni del meu passat. No ho he fet mai ni ho faré ara», ha reafirmat Rocío donant el tema per tancat.

 

També et pot interessar...

 


Comentaris

envia el comentari