Imatge de Christofer a 'La Isla de las Tentaciones' de Mediasest

La dràstica decisió de Christofer de ‘La Isla de las Tentaciones’

Des de l’inici del programa, el jove ha tingut molt de protagonisme

«Estefanía», el crit viral de Christofer a ‘La Isla de las Tentaciones’ de Telecinco  ha provocat que el jove sigui un dels personatges de l'any i que se’n parli d’ell a la televisió, als concerts, als bars... en qualsevol lloc i, fins i tot, es coli a les gales d’‘Operación Triunfo’ o a l’entrega dels premis Goya. Un moment per alguns molt divertit, però molest per al protagonista i el seu entorn més proper, ja que també l’han anat a molestar a la seva feina.

Christofer pren una decisió

I és que uns joves van anar a la porta del bar on treballa Christofer per cridar-li el viral «Estefanía». Han estat els companys i treballadors de l’establiment  que es troba en un conegut centre comercial de Madrid els que han demanat a la gent que deixés de molestar, ja que estan treballant i els poden ocasionar problemes.

Davant d’aquesta situació, Christofer ha pres una decisió dràstica per intentar que els crits no ocasionin problemes al bar on treballa  ni als seus companys, a més de la seva pròpia moral. Així que el jove s’ha agafat uns dies de vacances vacances i ha deixat la feina per intentar que es calmin els ànims de la gent i que relativitzin la situació, a més d’intentar ell mateix digerir la fama que li ha portat ser un dels protagonistes de ‘La Isla de las Tentaciones’.

També et pot interessar...