Bertín Osborne amb Antonio Resines

Antonio Resines va ser diagnosticat de càncer de còlon i angina de pit després d'un accident de trànsit

El protagonista de 'Los Serrano' s'obre a l'audiència a 'Mi casa es la tuya'

Testimoni colpidor el d’Antonio Resines a ‘Mi casa es la tuya’. Com la majoria de convidats al programa de Bertín Osborne, el mític actor espanyol i protagonista de ‘Los Serrano’ es va obrir en canal per explicar una de les experiències més crues de la seva vida. Va ser l’any 2015 quan tot va fer un gir dramàtic, després d’un accident de trànsit que, paradoxalment, li va salvar la vida.

Segons explica l’actor, quan era a l’hospital van efectuar-li unes proves i, gràcies a això, va saber que patia anèmia. Les proves posteriors confirmarien la tràgica notícia: «Em va fer una colonoscòpia perquè perdia molta sang. I em van detectar càncer colonorectal», assegura Resines. 

Angina de pit i càncer de còlon

Malgrat la seva delicada situació, tot s’agreujaria un temps després: «Un anestesista i un cardiòleg em van preguntar si quan pujava escales m’ofegava. Vaig dir que sí, que notava que em cremava. Em van dir que tenia una angina de pit». Un càncer i una angina de pit que, sense el seu ingrés a urgències per l’accident de trànsit, podrien haver-se agreujat.

«Quan en van dir que tenia càncer, no em va importar. Em van dir,  ‘la notícia dolenta és que tens càncer. La bona és que està molt localitzat i es pot treure’. Llavors em vaig quedar molt tranquil. Però quan em van dir que tenia una angina de pit… tothom sap que el cor mana», assegura. 

Afortunadament, Resines es va poder recuperar dels problemes de salut i va seguir ampliant la seva dilatada trajectòria a la televisió. Malgrat tot, l’actor es considera afortunat: «Vaig tenir una sort de collons. No vaig haver de fer ràdio ni químio», confessa.

També et pot interessar...