rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!!

NOVETAT

🥗 No et perdis cada dimecres la nova recepta pas a pas de la cuina de sempre al teu correu

L’actor Antonio Resines confessa per què va estar a la presó

L'artista madrileny ha desvelat els seus antecedents penals i administratius en el programa de ‘La Resistencia’ mentre era entrevistat pel presentador David Broncano
Antonio Resines confessa que va estar ingressat a la presó | ECOTEUVE

 

Abans de l’inici de les vacances d’estiu, Antonio Resines va passar pel plató de ‘La Resistencia’ el passat dimecres 3 de juliol. A més d'explicar-li a David Broncano, presentador del programa, la seva experiència de joventut en la mili, també va sincerar-se sobre una etapa de la seva vida que fins ara desconeixíem: la seva estada a la presó.

 

Segons ha explicat 'Ecoteuve', l’actor va començar declarant que «vaig estar al calabós, perquè tenia antecedents penals. Penals i administratius». Broncano va voler saber amb més detalls quin era el motiu d’aquest historial policial, i l’actor va afanyar-se a respondre: «Perquè vaig segrestar un autobús. Em van posar una multa que t’hi cagues, 100.000 pessetes».

 

«Vam anar a segrestar l'autobús»

Segons va relatar Antonio Resines, els fets van ocórrer l’any 1973 quan estudiava Ciències de la Imatge a la Universitat Autònoma de Madrid i va haver-hi una pujada de les taxes universitàries. Molts estudiants van revoltar-se, entre ells el mateix actor, i van agrupar-se per protestar: «Vam anar a segrestar l’autobús i hi havia gent a dins i vam pensar que era perquè anaven a unir-se a la nostra protesta. Doncs no, era la policia», va comentar amb humor l’actor.

 

«Mentre entràvem els quatre primers idiotes, tots cap a la presó. Fins i tot el conductor era policia... No estàvem ben organitzats», va admetre Resines, i va afegir que van ser ràpidament traslladats a la Direcció General de Seguretat. David Broncano va descriure aquesta anècdota com «l’acte reivindicatiu més patètic de la història», i Antonio Resines va concloure que «gràcies a uns contactes va evitar la multa, però va ser un disgust».

 

 

 

La sorpresa de l’entrevista va ser descobrir que el pare del presentador de ‘La Resistencia’ també va veure’s implicat en aquestes revoltes, tot i que de manera diferent. Així doncs, l’home va procedir a explicar la seva versió dels fets després d’escoltar l’actor madrileny: «Jo estava a la facultat d’Econòmiques i recordo perfectament aquella moguda. Us van enxampar com a uns babaus», va comentar.

 

«Me’n recordo perfectament perquè a més, va haver-hi una vaga a continuació perquè us fotessin fora de la presó», va explicar el pare de David Broncano. Davant d’aquesta declaració, el presentador estava visiblement sorprès i no va poder evitar interrogar el seu progenitor: «Un moment, però tu vas protestar perquè fotessin fora a Resines de la presó?». «Es veu que sí», va confirmar l’home mentre reia, i a l’instant el seu fill el va convidar a pujar al plató.

 

«Jo crec que és preciós que el programa acabi amb una abraçada dels dos perquè et va treure de la presó el meu pare», va dictaminar el presentador, encara incrèdul per descobriment que acabaven de fer.

 

També pots llegir...

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris