Ana Rosa Quintana ha rebut insinuacions per fer política

La presentadora ha declarat que gràcies al contingut del seu programa «si hagués volgut fer política ho hauria pogut fer, però jo sóc el que vull ser: periodista»
Ana Rosa Quintana defensa a Belén Esteban
Ana Rosa Quintana ha rebut insinuacions per entrar en el món de la política | TELECINCO

Ana Rosa Quintana, coneguda per presentar ‘El programa de Ana Rosa’, ens ha sorprès novament amb les seves declaracions. El principal contingut del programa de Telecinco emès durant els matins tracta les novetats més rellevants del panorama nacional a través d’una taula política, en la qual diferents col·laboradors i experts opinen i reflexionen sobre aquests fets.

 

Formats per components de diversos partits, els tertulians obren debat i exposen els seus arguments intervinguts per Ana Rosa Quintana. Aquesta temporada ha aconseguit un 19,1% de 'share', i la vida política de la presentadora continua sent molt intensa.

 

Fa temps que la periodista va prendre la decisió d’abandonar les tasques de producció per focalitzar-se en ser presentadora i gaudir de més temps amb els seus companys o, fins i tot, de dinars amb polítics. El fet de reunir-se amb membres de diferents partits li està sent criticat perquè això suposa no tenir objectivitat en el moment de debatre certs temes.

 

'El programa de Ana Rosa' es caracteritza per la seva taula política
'El programa de Ana Rosa' es caracteritza per la seva taula política | TELECINCO

 

Ana Rosa Quintana, molt implicada amb la política

Durant la taula política del programa matinal, Ana Rosa Quintana sempre es mostra molt activa i implicada i mai es mossega la llengua quan vol donar el seu punt de vista. Juntament amb una actitud profundament feminista, la presentadora s’ha convertit en una persona molt influent en els mitjans de comunicació espanyols, encara que ella no estigui del tot d’acord: «Ja m’agradaria. Nosaltres reivindiquem coses, opino el que vull, però no em fan cas», comenta Ana Rosa.

 

Sempre ha defensat que en aquest espai de debat polític hi ha cabuda per qualsevol tertulià que vulgui donar la seva opinió, independentment de les seves ideologies: «Crec que el meu programa és el més plural de tots. S’assegui Inda, Monedero, Carmona, María Claver... És un programa en el qual pràcticament tots els mitjans de comunicació tenen un representant. El que em sembla inacceptable és que un polític opini a qui he d’asseure a la meva taula. I per aquí no hi passaré», explica la periodista.

 

Les seves reivindicacions polítiques l’han conduït a rebre ofertes per entrar dins el món de la política, però ella les ha rebutjat totes: «Alguna insinuació he tingut. Si hagués volgut fer política ho hauria pogut fer, però jo sóc el que vull ser: periodista. Això sí, no hauria estat mala política», ha declarat amb humor Ana Rosa Quintana.

 

També pots llegir...Comentaris

envia el comentari