Andrea Janeiro, destrossada, pensa en tornar a Espanya per a dir adeu a Fran Álvarez

La filla de Belén Esteban també plora la mort de l'exmarit de la seva mare

Andrea Janeiro amb Belén Esteban el día que va fer 18 anys el 20 de juliol de 2017
Andrea Janeiro està destrossada per la mort de Fran i podria tornar a Espanya | Catalunya Diari

La mort de Fran Álvarez ha sacsejat l'univers Telecinco i de Belén Esteban. Després d'una vida molt complicada, amb greus problemes amb les drogues, Fran Álvarez va morir aquest 9 de febrer als 42 anys. A Fran li va costar, però fa tres anys, en 2017, assegurava que havia posat punt i final al seu romanç amb les addiccions. Lamentablement, però, no va sortir com esperava i el 2018 l'exmarit de Belén Esteban, va decidir ingressar a 'Proyecto Hombre' i «fa uns dies anava a anar a Burgos per a tornar a entrar…», confessaven al 'Deluxe'.

Belén Esteban plora la mort prematura de Fran

Aquest mateix diumenge l'exdona de Fran reaccionava a la notícia de la trista pèrdua. La col·laboradora de Telecinco no va poder fer cap declaració pública perquè no era capaç, i segurament per això va preferir quedar-se tancada a casa, mostrant el seu 'xoc'. 

Però Belén no és l'única que està desolada. Andrea Janeiro, filla de la mediàtica col·laboradora, també es troba passant per un moment molt dur. Durant anys Fran va ser un pare per la jove, i ara, s'especula que Andrea ha viatjat des de Londres a Madrid per poder donar-li el seu últim adeu.

La relació d'Andrea i Fran

Andrea Janeiro ha demostrat que sempre ha tingut la ment molt ben moblada, i s'ha mantingut sempre al marge de la vida televisiva. Tot i els problemes que ha viscut a casa, Andrea ha sabut treure el millor d'ella mateixa, i així va anar amb Fran.

Ell va ser com un pare, una persona que va estar amb ella dia rere dia. La portava al col·legi, estava amb Andrea quan Belén anava a la televisió i l'ajudava amb els deures o en tot el que podia necessitar quan no hi era la seva mare. De fet, cal recordar que Belén i Fran Álvarez van estar casats 5 anys i van mantenir una relació de més de 10. Malgrat això, la separació també va ser traumàtica per a Andrea Janeiro, que ja no va poder veure més a Fran, ni al seu fill.

No obstant això, Andrea va aconseguir passar pàgina i va decidir no exposar-se públicament. Se'n va anar a Anglaterra i va decidir no donar més imatges als mitjans. Però aquest 10 de febrer això ha canviat i Andrea es podria plantejar venir a Espanya a donar el seu últim adeu a Fran, encara que això vulgui dir donar imatges a la premsa rosa i exposar públicament la seva pena. I és que segurament, Andrea Janeiro creu que Fran ho mereix. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari