Tamara Gorro rep la notícia més esperada: el seu fill Antonio rep l'alta hospitalària

La col·laboradora de televisió ha viscut les seves setmanes més complicades després de la lesió del seu marit i de l'ingrés d'urgència del seu fill petit

Després de la tempesta arriba la calma, diuen, i Tamara Gorro ho sap perquè ho ha viscut amb la seva pròpia pell. La dona del futbolista Ezequiel Garay no travessa la millor època de la seva vida, després que el seu marit patís una lesió uns dies enrere que el mantindrà allunyat del terreny de joc el que resta de temporada.

Però no només això, ja que el passat dijous, 6 de febrer, la model rebia un altre cop duríssim: Antonio, el fill de 2 anys de la parella, va ser ingressat d'urgència en un hospital valencià per una pneumònia bilateral.

Antonio ja ha rebut l'alta hospitalària

Per aquest motiu, el centre mèdic s'ha convertit en la seva segona casa durant les últimes setmanes. Afortunadament, l'excol·laboradora de 'Mujeres y Hombres y Viceversa' acaba de rebre la millor notícia possible, que de ben segur l'ajudarà a oblidar més ràpidament tot aquest mal tràngol: el petit Antonio ja ha rebut l'alta hospitalària.

Ella mateixa ha estat l'encarregada de donar la notícia, i ho ha fet —com sempre— a través de xarxes socials. A través d'un llarg i bonic text dedicat a la seva «família virtual» —que és com anomena afectuosament als seus seguidors—, l'exparella de Rafa Mora ha volgut agrair tot el suport rebut per part dels seus fans.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mirad familia virtual, desde mi casa temporal he llegado a una conclusión. He recibido miles de mensajes mostrando un cariño tremendo y con resultado porque me subís el ánimo. Muchos de esos mensajes coinciden en algo: “¿De dónde sacas las fuerzas Tami? Os respondo: pongo la mano en el fuego y no me equivoco de que todos vosotros en una situación así, tendríais la misma fuerza, porque en situaciones complicadas, esa fortaleza quizá desconocida sale de manera inconsciente y luchas porque todo esté perfecto. Somos exactamente iguales tesoros, sois unos auténticos luchadores de la vida, lo que pasa que se muestra en las adversidades y hasta el momento uno no se da cuenta. Y ¿sabéis lo que pienso en estos momentos? Que soy una afortunada, porque gracias a dios, la salud de mi hijo y mi marido están bajo control. Y por desgracia hay otras familias/personas que no tienen la misma suerte. Por lo tanto, CERO lamentaciones y a seguir tirando del carro. Eso sí, cuando todo pase, la Gorro se encierra en la habitación para dormir doce horas del tirón jajajaja. Familia virtual, estamos vivos, por lo tanto podemos con todo. ¡¡¡OS AMO MUCHO!!! #mamamolona #undiamenos #osquiero #

Una publicación compartida de Tamara Gorro (@tamara_gorro) el

Una fotografia d'allò més entranyable

Però no només això. Des de casa, i en companyia de tots els membres de la seva família, Tamara Gorro ha volgut compartir una instantània on es mostra d'allò més feliç per comptar amb la sort de poder estar tots junts.

«Creieu-me, és la foto que més ganes tenia de penjar», explicava la parella de Garay, que ha volgut deixar patent que «ho farem tot, però junts».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari