Belén Esteban, destrossada, passa les pitjors 48 hores

La col·laboradora no va anar a treballar i segueix guardant silenci

Belén Esteban arribant als jutjats de Torrejón de Ardoz, Madrid 14/05/2019
Belén Esteban segueix de dol per la mort de Fran Álvarez | Catalunya Diari

Només han passat 48 hores des que la premsa del cor va veure's sacsejada per la sobtada mort de Fran Álvarez, exmarit de Belén Esteban, i encara s'espera la reacció de la col·laboradora de 'Sálvame' que ahir, dilluns 10 de febrer, va decidir no assistir a treballar al programa.

La notícia va sacsejar de ple a la de Paracuellos mentre es trobava a casa seva sense poder creure-s'ho del tot. Una vegada confirmada, Belén va començar a patir ansietat i es va quedar completament en xoc. Segons apuntava Antonio Rossi, es va quedar «molt impactada» i les seves amigues no van trigar a acostar-se fins a casa seva per donar-li suport en uns moments tan difícils.

Belén no volia que la seva filla s'assabentés de la mort per tercers

Va ser la mateixa Belén qui es va posar en contacte amb Andrea Janeiro, la seva filla, qui va viure gran part de la seva vida al costat de Fran Álvarez, per a informar-la del succés i així evitar que s'assabentés per tercers.

«Per a ella és un mal somni, un malson. El tracte amb la família de Fran era nul i, per tant, no té molt sentit que vagi a donar el condol i es deixi veure al tanatori de la M-30, o al'enterrament. Belén està molt afectada i no vol que es malinterpreti cap gest que faci» asseguren fonts properes a la col·laboradora. L'enterrament tindrà lloc aquest mateix dimarts.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari