Les darreres paraules públiques de Fran Álvarez: «Estic aprenent a viure»

L’exmarit de Belén Esteban va fer la seva última entrevista a ‘Viva la Vida’

Belén Esteban i Fran Álvarez durant l'enterrament de Pilar de Diego
Fran Álvarez va ser entrevistat per darrera vegada l'any 2018 | Catalunya Diari

Fran Álvarez ha mort aquest diumenge 9 de febrer per raons encara desconegudes. L’exmarit de Belén Esteban tenia 43 anys i ha deixat un fill, fruit del seu primer matrimoni, un gran buit en la vida de molts, entre ells la seva exdona i Andrea Janeiro, i un gran xoc a tot l’Estat.

Últimes paraules de Fran Álvarez

Feia uns mesos que Fran vivia allunyat dels mitjans, és més, la seva darrera entrevista pública va ser el setembre de 2018, quan va assistir al programa de TelecincoViva la Vida’, tot i que van ser aquests els que van desplaçar-se fins a la casa de l’ex de Belén Esteban. El periodista Aurelio Manzano, i amic seu, el va entrevistar i ha estat l’encarregat de donar la notícia sobre la seva defunció.

Dies abans va dir a la revista ‘Lecturas’: «Vaig fregar l'infern amb la beguda. Això em va portar també a coquetejar amb una altra mena de substàncies. Va ser la meva major desgràcia». Tot i que Fran Álvarez va començar a posar-hi remei: «He estat en una clínica de ‘Proyecto Hombre’ a Burgos i he sortit fa 20 dies. Estic molt orgullós del pas que he fet». I en la seva darrera aparició, va dir les seves últimes paraules públiques: «He deixat la mala vida enrere i estic aprenent a viure», mostrant-se crític amb ell mateix: «Em faig pena, és quelcom que serà aquí sempre per a recordar-me que no vull tornar aquí».

Tot i la seva voluntat, Fran Álvarez no va superar les seves addiccions i el passat 2019 va haver d’ingressar novament en un centre especialitzat, on ha continuat esforçant-se per continuar endavant. És més, segons Manzano, Fran tenia intenció de tornar al centre de desintoxicació de Burgos per prosseguir amb el seu tractament.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari