Fran Álvarez en la boda de Toño Sanchís

Nuria, l'actual parella de Fran Álvarez, trencada per la seva mort

L'última parella del cambrer ha necessitat ajuda psicològica després de conèixer la notícia

Després de la mort de Fran Álvarez, Belén Esteban s'ha convertit en una de les protagonistes indiscutibles. Tots els mitjans de comunicació s'amunteguen a la porta de la seva casa per a aconseguir les primeres  declaracions  sobre com es troba després d'assabentar-se de la tràgica notícia. No obstant això, ella es manté en silenci mentre que el seu cercle pròxim assegura que està molt afectada.

Ara bé, els mitjans de comunicació han deixat a un costat a Nuria, l'actual parella de Fran. La jove va estar al costat del difunt, donant-li suport en la seva lluita contra les addiccions fins que la seva mort l'ha agafat per sorpresa, com a tothom. Poc se'n sap de la nòvia, que fins ara s'ha mantingut al marge, més que la informació donada per Aurelio Manzano on assegurava que es tractava d'una noia molt més jove que ell.

La nova parella hauria ajudat a Fran a intentar deixar les addiccions

Sembla que va ser el començament de la relació amb aquesta jove desconeguda  el que va motivar a l'exmarit de Belén Esteban  a lluitar contra els seus problemes i vicis i acceptar ingressar al 'Proyecto Hombre', on havia començat teràpia per desintoxicar-se.

Tot i que mai s'ha sabut molt sobre Nuria, algunes fonts properes a la  parella expressen que la jove està completament  destrossada per la notícia. És més, apunten al fet que hauria necessitat ajuda sanitària i psicològica per poder suportar la mort del que era l'amor de la seva vida.

També et pot interessar...