Un 'error' dels 'Òscars' taca l'actuació de la catalana Gisela

Va arribar a la gala de la mà de vuit cantants més de diferents països per a cantar el tema principal de la pel·lícula infantil 'Frozen'

La cantant catalana Gisela ha estat una de les sorpreses de la darrera gala dels 'Òscars' als Estats Units.

La seva participació va arribar per sorpresa el divendres i des de llavors, la concursant de la primera edició d''Operación Triunfo', s'ha convertit en una de les cares espanyoles amb més protagonisme en aquests importants premis del cinema. Concretament, Gisela va arribar a la gala de la mà de vuit cantants més de diferents països per a cantar el tema principal de la pel·lícula infantil 'Frozen'.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Una de les veus Disney més importants del panorama actual

D'aquesta manera i davant de tot el món, la catalana ha deixat clar que és una de les veus Disney més importants del panorama actual. Ara bé, l'anècdota va arribar quan va aparèixer el rètol de la seva actuació i, sota el seu nom, es va escriure la paraula 'Castilian', fent referència al fet que cantava en castellà.

La sorpresa va ser quan a la cantant mexicana Carmen Sarahí, que també cantava en espanyol, li van ficar el títol de 'Spanish'. És a dir, des de l'organització van deixar clar que Gisela cantava en castellà i que, la mexicana, en espanyol. Aquest fet, tot i no ser incorrecte, va començar a córrer per les xarxes, ja que no és habitual veure aquestes distincions entre un mateix idioma. De fet, alguns usuaris a Twitter van escriure que: «Han sortit les cantants internacionals de 'Frozen' i la llatina la van rotular com a 'Spanish' i a l'espanyola com a 'Castilian'. M'imagino als americans pensant què és això de 'Castilian'».

Orgullosa de portar el seu talent fins a la somiada catifa vermella

Sigui com sigui, està clar que Gisela es quedarà amb la seva impressionant actuació als 'Òscars' i amb l'orgull d'haver pogut traslladar el seu talent a la somiada catifa vermella. Aquesta no és la primera vegada que Gisela es fa viral a les xarxes, en altres ocasions, tanmateix, ho ha estat per publicar una imatge despullada en ple estiu.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari