Fran Álvarez caminant per Madrid

Una inesperada notícia dels forenses trastoca els plans de la família de Fran Álvarez

No es podran acomiadar d'ell quan volien

L'entorn de Fran Álvarez tenia la intenció de dir l'últim adeu al seu familiar i amic aquest dilluns 10 de febrer a la tarda. L'enorme  repercussió mediàtica, veure's rodejats de càmeres els animava a fer-ho com més aviat millor. 

El problema amb el qual s'han trobat és que l'autòpsia, que va començar aquest diumenge a les vuit de la tarda, s'ha allargat durant aquest dilluns. Així les seves restes mortals encara han de viatjar al tanatori de la M-30 de Madrid on tindrà lloc la vetlla demà dimarts 11 de febrer. 

A l'espera que surtin a la llum els detalls de la seva mort

La seva família no s'acaba de creure el tràgic desenllaç en la vida de Fran amb només 43 anys. Feia temps que havia focalitzat els seus esforços en guanyar la batalla contra les seves addicions. Caldrà veure quines són les conclusions dels forenses de l'Institut Anatòmic Forensede Madrid, però les primeres informacions negaven que s'hagi trobat cap resta de drogues a casa seva o una nota de suïcidi.  

Tot i dur una vida plena d'alts i baixos, Fran semblava disposat a superar definitivament els seus problemes del passat. Justament aquesta setmana tenia la intenció d'ingressar a un centre de desintoxicació a Burgos, vinculat a 'Proyecto Hombre'.

La gran incògnita que s'obre ara mateix és si entre els rostres coneguts que acudiran al seu comiat es trobaran el de  Belén Esteban i la seva filla Andrea Janeiro. La col·laboradora de 'Sálvame' encara no ha fet cap declaració sobre la mort del seu ex i aquest dilluns no ha anat a treballar al seu programa.   

També et pot interessar...