El dur cop que ha suposat la mort de Fran Álvarez per a Maruja, la seva mare

La mort del seu fill l'ha agafat en el seu pitjor moment de salut

La sobtada mort de Fran Álvarez ha causat una gran commoció en tot el món de la premsa del cor. L'exmarit de Belén Esteban era localitzat sense vida en el seu llit, deixant destrossada a la seva actual parella i a tota la seva família. 

Especialment afectada per la tragèdia estaria la seva mare Maruja. I és que possiblement no hi ha pitjor notícia que la pèrdua d'un fill sobretot si et trobes tan unida i tan orgullosa d'ell, com demostren les imatges de la boda de Fran amb 'la princesa del pueblo'. 

La salut de Maruja hauria tornat a enfonsar Fran

A més, aquesta defunció arriba per Maruja en un mal moment en el qual no viu el seu millor estat de salut. No fa gaire temps que va patir un ictus. Aquesta malaltia no només la va afectar a ella, sinó també al seu fill que, davant la por de perdre-la, va tornar a caure en les seves addiccions.  

En el seu estat tan dèbil i amb una desgràcia tan recent, tots els seus amics i éssers estimats estan tenint una cura especial amb ella. És sobretot el seu espòs, Amaro, qui no li treu l'ull de sobre les 24 hores, tot i que ell també està patint moltíssim per una per un fet que no hauria de viure cap pare, la supervivència a un fill. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari