La família de Fran Álvarez té molt clara la raó de la seva mort

La mort de l'exmarit de Belén Esteban encara és un enigma, a l'espera dels resultats de l'autòpsia

Fran Álvarez al plató de 'Sálvame'
La família de Fran Álvarez té molt clara la seva opinió sobre la mort del seu fill | Mediaset

La sobtada mort de Fran Álvarez ha deixat el món del cor en xoc. El que va ser conegut per estar casat amb Belén Esteban perdia la vida aquest 10 de febrer a casa seva, en estranyes circumstàncies que només l'autòpsia podrà revelar.

Les primeres informacions apuntaven que potser Fran hauria decidit s la vida. Tot i això, aquesta hipòtesi no va anar més enllà per falta de proves. El cambrer va ser trobat al seu llit, en pijama i sense cap substància ni objecte que pugui indicar com va morir. «En un principi es tramita com una possible causa de suïcidi, però en aquest moment no es poden afirmar les causes perquè no es troba res que els faci sospitar d'això», afirma el periodista Alejandro Requeijo.

Una altra pista que no es va suïcidar és que no s'ha trobat cap carta d'acomiadament ni un missatge pels seus familiars o amics: «No troben cap nota ni res estrany al domicili. El resultat de l'autòpsia serà clau», explicava el periodista. La vertadera causa de la mort, però, potser no surt mai a la llum. Els familiars de Fran Álvarez hauran d'esperar 40 dies per saber el resultat de l'autòpsia, i dependrà només d'ells fer pública aquesta informació. 

La família té clara la raó de la seva mort 

La seva família, però, sap ben bé quina és la causa de la seva defunció. «L'entorn de Fran considera que la mort ha estat de forma natural. Una altra cosa és provocada per què i les circumstàncies que el rodegen, però no valoraven de cap manera que fos provocada», explicava el també periodista Antonio Rossi. 

Així, sembla que els familiars de Fran, de només 43 anys, encara no saben quina va ser la vertadera raó d'aquesta sobtada defunció, però si tenen clar que aquesta mort no va ser provocada, ja que en moltes ocasions l'home havia expressat la seva voluntat per deixar les addiccions i començar una nova vida.

Familiars, amics i coneguts de Fran l'han donat l'últim adeu aquest dimarts 11 de febrer, on s'ha pogut veure les lamentacions d'aquell que el coneixien. A l'enterrament no s'espera l'aparició deBelén Esteban, qui encara no ha fet declaracions sobre el tema i que ahir dilluns no va presentar-se a la seva feina al plató de 'Sálvame'. De tota manera, sí que es va deixar veure pels carrers de Madrid, i fonts properes a la col·laboradora han afirmat que es troba «en xoc» i «devastada». A més, també s'ha sabut que ha estat ella l'encarregada de transmetre aquesta tràgica notícia a la seva filla Andrea, ja que no volia que s'assabentés per tercers o per la televisió, tal com va succeir amb ella. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari