La fotografia d'Elionor i Sofia que amaga un greu problema

A més d'una mica més alta, la infanta demostra ser més natural

Retrat oficial de la princesa Elionror i la infanta Sofia, febrer de 2020
El retrat oficial de les germanes | CatalunyaDiari

La Família Reial té nous retrats oficials i per primera vegada, la infantaSofia apareix en ells. La filla petita de Felip i Letícia té una cosa especial. Als seus 12 anys ja és més alta que la seva germana i, malgrat tenir similituds, cada vegada compten amb més diferències.

La infanta Sofia es mostra natural i té un somriure que la fa única, que no sembla gens impostat. Elionor interpreta molt bé el seu paper, però hi ha alguna cosa que inquieta en aquesta fotografia. Aquesta té un somriure que desprèn més superficialitat que la de la seva germana, i a més, aquesta mirada a enlloc que ens recorda més a la seva mare que al seu pare.

Elionor, un pas per davant

Més enllà d'aquesta sensació de naturalitat de Sofia, hi ha un altre detall que demostra que a la Casa Reial necessiten potenciar Elionor. Sofia guanya simpaties ella sola i en el retrat oficial personalitzat, podem veure una infanta que ens inspira confiança. Però, en canvi, en el retrat conjunt, han volgut que Elionor aparegués un pas per davant de la seva germana, deixant clar qui és l'hereva.

Ara bé, és un mal presagi quan s'utilitzen estratègies com aquesta per a fer ressaltar a la filla major de Felip i Letícia. Als seus 14 anys, Elionor es troba en una cruïlla: Ara és quan desenvoluparà el seu caràcter, els seus principals atributs i ha de ser conscient d'això. Per aquest motiu potser no és un bon senyal que sigui necessari fer petita a la infanta per a fixar-nos en la princesa.

Elionor ha de ser ella mateixa, observar la naturalitat del seu pare i agafar distància amb la influència que la seva mare vol tenir. I té una gran aliada: la seva germana Sofia. De fet, la petita farà 13 anys aquest abril i s'està convertint en una sensació.

Sofia interpreta a la perfecció el seu paper, però està cridada a ser algú important en la Família Reial. I si una cosa ens ha ensenyat la història recent de la monarquia, és la importància de la unitat entre el monarca i els seus germans.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari