El rei Felip i Letícia en la cerimònia d'inici de lesgislatura al Congrés el 3 de febrer de 2020

Revelen el paper secret de la Casa Reial que perjudicarà Letícia tota la seva vida

La reina podria seguir amb Felip i rebutjar divorciar-se per aquest motiu

Fa temps que es parla de possibles taques en la relació de Letícia  i el  rei Felip, que, tal com reflecteixen en alguns esdeveniments públics i institucionals, no travessen per la seva millor època com a matrimoni. Les revistes del cor i altres mitjans, fins i tot, han publicat suposats enfrontaments de la parella que patenten una tensió notable entre ells. Tant és així que el rei emèrit Joan Carles I  hauria plantejat al seu fill que es divorciés de Letícia, segons algunes fonts.

Letícia podria perdre la custòdia de les seves filles

Tanmateix, sembla que cap de les dues parts té previst fer un pas endavant. La reina, per la seva banda, tindria un motiu de pes per no fer-ho, una raó documentada, tal com avança 'Periodista Digital'. El mitjà ha informat que Letícia no voldria divorciar-se del seu marit perquè perdria la custòdia de les seves filles, la princesa Elionor i la infanta Sofia, ja que en casar-se va haver de signar un contracte amb la Casa Reial: els capítols matrimonials.

En aquest contracte s'indica, entre altres, de forma clara i expressa que en cas de divorci ella renuncia a la custòdia de les seves filles. D'aquí que potser no vol fer un pas endavant, ja que no està disposada a perdre-les de cap manera i podria seguir amb Felip fins que Elionor  i Sofia  siguin majors d'edat.

La reina, però, va assessorar-se sobre el contracte i les seves limitacions. El seu cosí David Rocasolano, a qui tant tem per possibles revelacions que no agradarien a la Família Reial, va advertir-li en el seu llibre 'Adiós Princesa': «Això no són capítols matrimonials, Letícia. Aquest document no és ni tan sols legal en alguns aspectes. En un contracte privat, ni en un públic, es pot pactar la custòdia d'un menor sense passar per un jutjat».

També et pot interessar...