«Si va ser així amb mi, també ho serà amb ella», l'últim dard públic de l'ex de Rufián

Varela i el polític van acabar la seva relació fa més d'un any, però sembla que ella encara no ha pogut oblidar-lo

Rufián i Mireia Varela en una fotografia penjada a les xarxes socials
Mireia Varela ha afirmat diverses vegades que Rufián era «l'home de la meva vida» | mireiavarela - Instagram

Gabriel Rufián està acaparant més portades de les que li agradaria, i no només per la complicada situació política catalana i les reunions interminables amb el PSOE. La seva nova relació amb Marta Pagola, cap de premsa del PNB al Congrés, ha fet que la seva vida privada passi a un primer pla. Si bé els dos polítics mantenen la privacitat amb la seva relació, algunes fonts especulaven que dintre de poc podria haver-hi una boda entre el republicà i la de Pamplona. Una notícia que no va agradar gens a Mireia Varela, l'exparella de Rufián i mare del seu únic fill.

I és que fa més d'un any que Rufián i Varela van decidir acabar la seva relació. Tan sols uns mesos després, es feia saber que el polític havia trobat l'amor al mateix Congrés dels Diputats. Mireia Varela no s'havia pronunciat al respecte, però no va poder evitar trencar el silenci amb un desolador missatge on es maleïa per haver perdut a «l'amor de la meva vida» . Aquest 2020, però, va afirmar que volia començar una nova vida: «La vida són batalles, a vegades s'ha de lluitar i altres s'ha de saber rendir-se. I jo em rendeixo», afirmava a través de les xarxes.

Una cançó amb molts missatges ocults 

La teoria, però, sembla molt més fàcil que la pràctica. El passat 8 de febrer, Rufián celebrava els seus 38 anys en un bon moment polític i en una millor situació personal. Per descomptat, Mireia Varela no va dubtar en compartir a les xarxes un directe missatge al polític uns dies abans del seu aniversari. En realitat, però, es tracta d'un dard enverinat a Marta Pagola, l'actual parella del d'ERC.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My playlist #spotify "que si fue así conmigo..." @karolg #aella #aellakarolg

Una publicación compartida de Mireia Varela (@mireiavarela) el

Amb una fotografia on ensenya la nova cançó que ha afegit a la seva llista de reproducció, es pot veure un tema de Karol G titulat 'A ella'. A més, es veu clarament que la seva llista de música es diu 'Desamor', i ni tan sols ha intentat ocultar o canviar el títol, ja que mai s'ha amagat a l'hora de demostrar el que va suposar per a ella la ruptura amb Rufián.

La cançó està plena de missatges en forma d'advertència dirigits cap al seu ex i la nova parella del polític. En concret, li recrimina al seu ex que hagi trobat l'amor tan ràpid després de deu anys de relació: «Ella et va donar una mica, mentre tu t'arriscaves/ Jo et vaig donar tot, tu no vas voler res/ Ella és un segon i jo sóc per sempre/ Això passatger, et va condemnar a perdre'm».

«Aquest serà el teu càstig»

Varela ha escollit una perfecta cançó, on no necessita escriure per expressar allò que sent: «Tu no et mereixes res, no estic parlant amb tu/ Ella es mereix menys del que vas fer amb mi /Encara que intentis sorprendre't, aquest serà el teu càstig/Que tot el que ella et faci, tu jo ja ho vas fer amb mi». El fragment més dur, però, és el que va clarament dirigit a Pagola, tot i que no se sap si en forma d'amenaça o d'advertència: «Avui vull dir-li a ella/ Que si va ser així amb mi / També ho serà amb ella», exclama la cançó. 

Si Varela volia llençar un subtil missatge, no ho ha aconseguit. Els comentaris sota aquesta fotografia apunten que es necessita «força» per superar «aquest núvol gris». Si bé no ha compartit a qui es dirigia aquesta cançó, sembla que els seus seguidors ja saben sobre què va el tema: «Estimar és també deixar anar. Les persones no pertanyem a ningú, així que vola i construeix», l'aconsellaven sota la imatge.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari