Pilar Eyre a una sessió de fotos (13-02-18)

Pilar Eyre s'afarta de Bertín i esclata: «Sempre vols quedar bé!»

La periodista catalana ha analitzat els comportaments de Bertín Osborne i ha arribat a una conclusió

Si per alguna cosa és coneguda Pilar Eyre, és per no tenir cap pèl a la llengua. La periodista ha carregat aquesta vegada contra el famós presentador  Bertín Osborne, titllant-lo d’una persona que fa tot allò que sigui per  quedar  amb els seus entrevistats.

Al seu blog de la revista ‘Lecturas’, la catalana ha afirmat que s’ha adonat del que realment és Bertín Osborne: un «queda bé». Analitzant les darreres entrevistes d’Osborne, Eyre  ha arribat a una conclusió que de ben segur no agradarà al madrileny: «Pretens fer feliç a tothom, Bertín».

Eyre critica el comportament d’Osborne: «Has nascut per seduir»

L’experta en la Casa Reial ha confessat que se sol enfadar amb les entrevistes de Bertín, sobretot quan conversa amb un polític  de dretes, alaba la tauromàquia o insulta els catalans: «Quan veig aquestes coses malparlo contra tu a les xarxes socials», afirmava. Ara, però, ha quedat demostrat que les entrevistes  als polítics d’esquerra també estan sent ben analitzades.

Pilar Eyre ha parlat sobre l’entrevista d’Osborne al president del Govern, Pedro Sánchez. Allà, la catalana s’ha adonat que el problema no són els polítics  que s’asseuen a conversar, sinó el mateix presentador. «Has entrevistat Pedro Sánchez i assenties fervorosament quan et parlava de les polítiques  d’esquerres», argumentava Eyre. Això no seria cap problema si no fos per les constants crítiques del madrileny als partits d’esquerra i els seus ideals. «M’he adonat que no estàs ni amb uns ni amb altres, sinó que ets el que vulgarment es coneix com un ‘queda bé’», afirmava ferma la periodista.

Si bé s’ha de deixar la ideologia a un costat a l’hora d’entrevistar, Eyre  ha notat que el presentador sempre intenta ballar-li l'aigua a qualsevol polític, independentment si les seves idees són similars o contràries. «Has nascut per seduir i la resta t’importa un pebre», assegurava Eyre  al seu blog de la revista ‘Lecturas’.

També et pot interessar...