El rey Felipe VI y la reina Letizia en la entronización de Naruhito de Japón como Emperador. 22 de octubre de 2019

El viatge del rei Felip que preocupa molt a Letícia

La Casa Reial ha programat un nou protocol contra el coronavirus per a evitar que el rei Felip VI corri risc al Mobile World Congress

Aquesta setmana el Mobile World Congress  està a l'ull de  l'huracà.  La proliferació del coronavirus, que ha posat en perill a la reunió anual més gran d'experts i treballadors en el món de la telefonia mòbil.  Per això, des de l'organització colen prendre moltes mesures  davant l'arribada de centenars de persones així com la comunicació d'algunes empreses que ja han avisat que enguany no assistiran com és el cas d'LG, Sony, NTT Docomo, Ericsson, Amazon, Umidigi, Nvidia, Intel o Rakuten, que s'ha sumat a la llista aquest matí.

La por al contagi  del virus és tal que fins i tot ha arribat a la Casa Reial, que ja està pensant en les mesures a prendre per a evitar que el rei Felip VI  pugui estar en risc. Malgrat el que molts puguin aconsellar-li, el monarca vol assistir i la seva presència, sens dubte, ajudaria a rebaixar l'alerta.

Protocols més segurs

Des de l'equip de seguretat de Rei ja estan plantejant algunes  precaucions com per exemple evitar la salutació  mitjançant contacte  físic com encaixar la mà. El rei Felip VI tenia com a norma habitual saludar als responsables dels diferents estands amb aquest gest, una acció que enguany seria substituïda per un «bon dia» i un somriure.

Tot i això, caldrà esperar fins al pròxim  24 de febrer per saber si finalment el marit de  Letícia acudeix o no al Mobile World Congress, ja que encara no s'ha confirmat la seva presència.

També et pot interessar...