Una veïna assenyala Nuria, la parella de Fran Álvarez, al centre de tot

L’exmarit de Belén Esteban hauria discutit amb la seva parella hores abans de morir

Nuria, parella de Fran Álvarez, molt afectada per la seva mort, el 11 de febrer del 2020
Fran Álvarez hauria discutit amb la seva parella, Nuria, hores abans de morir | Catalunya Diari

La mort de Fran Álvarez fa tres dies encara té commocionat tot el món, afectant amics i família, especialment la seva mare que va haver de ser atesa d’urgència. Ara per ara es desconeix la veritable causa de la mort i així serà, ja que la família ha decidit que no surti a la llum, tot i que tenen molt clar perquè hauria passat i també s’hauria filtrat la causa de la seva defunció. Tanmateix, és inevitable que algunes persones especulin sobre l’estat de salut de l’exmarit de Belén Esteban i què va passar hores abans del terrible final.

Fran i Nuria van discutir hores abans

Mentre familiars i amics s’han acomiadat de Fran, han sortit a la llum molts detalls de la seva vida, com la veritable raó per la qual va haver d’abandonar rehabilitació, i també s’han pogut veure imatges de la seva parella, patint la pèrdua del cambrer. ‘Sálvame’ no ha dubtat en contactar amb una veïna de l’exmarit de Belén Esteban per parlar sobre què va succeir el dia en el qual van trobar el cos sense vida de Fran Álvarez.

Així, la veïna ha explicat al programa de Telecinco: «Vaig ser la primera a assabentar-me perquè vaig sentir els crits a baix, al minut d’arribar la cambrera i la parella, el van trobar allà i van començar a cridar». A més a més, també ha dit que, hores abans, va sentir com Fran i Nuria es barallaven: «Es van veure fins divendres sa la nit, van discutir, va venir dissabte, no li va obrir i va marxar».

La mateixa veïna va admetre haver vist Fran durant la setmana anterior: «Estava perfecte, quan estava malament se li notava, estava com anat, se li distorsionava la cara». A la possible causa de la mort de Fran Álvarez, Kike Calleja ha senyalat que «segurament s’hauria produït durant la nit de divendres a dissabte a conseqüència d’una parada cardiorespiratòria».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari