Fran Álvarez: el motiu pel qual va haver d'abandonar rehabilitació

L'exmarit de Belén va haver de deixar el centre de rehabilitació per amor

Fran Álvarez fotografiado en plena calle
Fran Álvarez va haver d'abandonar el centre on es rehabilitava per amor | Catalunya Diari

Els mitjans de comunicació han intentat, sense parar, trobar pistes sobre les caues de la mort de Fran Álvarez, que ens va deixar el passat diumenge 9 de febrer. Ara, han sortit noves informacions sobre el perquè Fran va haver d'abandonar el centre de rehabilitació on intentava deixar les addiccions, de fet no va abandonar, sinó que va ser expulsat.

L'amor va impedir que seguís la rehabilitació

Lluny del que molt pensen, l'última expulsió d'Álvarez no va ser per haver recaigut, sinó per un altre motiu molt diferent. Després de la notícia de la seva mort, 'Lecturas' ha confirmat que va haver d'abandonar el centre per haver iniciat una relació sentimental amb una de les pacients, la qual cosa anava contra les normes.

El cambrer es va enamorar, una cosa que va en contra de la normativa del centre. Va ser allí on Fran va trobar el seu màxim suport, una companya que també estava passant per la mateixa situació. En una entrevista per la revista 'Lecturas' el setembre de 2017, Fran ja en va parlar. Però és ara quan surten a la llum detalls que fins ara eren desconeguts. 

El cambrer tenia l'esperança de tornar a ser readmès al centre, per això mai va dir públicament que havia estat expulsat per amor. Pel que sembla, tan sols quatre dies abans de la seva defunció, li van comunicar que no complia els requisits per a tornar, alguna cosa que el va acabar d'enfonsar.

 «Vaig fregar l'infern amb la beguda. Això em va portar també a coquetejar amb altres substàncies. Va ser la meva major desgràcia», va declarar el cambrer en l'entrevista. Ara, tres anys després han sortit informacions i declaracions que mai van sortir a la llum. En el centre es va enamorar d'una companya que també tractava de superar els seus problemes amb les addiccions. Nuria, l'actual parella de Fran, es va mostrar molt afectada per la mort sobtada del seu nòvio.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari